Nem lesz könnyű menet a Montpellier elleni párharc.

A német Flensburg-Handewitt elleni hazai döntetlennek köszönhetően már a legjobb nyolc közé jutásért játszik a Ferencváros férfi kézilabdacsapata az Európa Ligában, ahol a francia Monpellier lesz az ellenfele.

Már az óriási dolog volt, hogy a zöld-fehér fehér együttesnek sikerült kiharcolnia a továbbjutást a második számú európai kupasorozatban, hiszen az utolsó forduló előtt ennek az ellenkezője is erősen benne volt a pakliban. Azonban a keddi folytatás még ennél is nehezebbenek tűnik, hiszen a francia élvonal listavezetőjét fogadják a ferencvárosi legények, akik az esélytelenek nyugalmával léphetnek pályára a keddi első mérkőzésen.

A keddi program:

március 21., kedd

Ferencváros - Montpellier Stream

A kedd esti Ferencváros - Montpellier találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 21. 5:17 UTC.

Borítókép: A ferencvárosi játékosok ünnepelnek, jobbról Nagy Bence a férfi kézilabda Európa-liga B csoportkörének utolsó fordulójában. Fotó: MTI/Illyés Tibor