Kedden délután az utolsó kerettag is megérkezett Telkibe Stieber Zoltán személyében, így mostanra teljessé vált a magyar labdarúgó-válogatott, amely szombaton Finnországban kezdi meg szereplését a Nemzetek Ligájában.

Stieber Zoltán (MTI Fotó: Kovács Tamás)

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint Marco Rossi szövetségi kapitány kedden délelőtt és délután is tartott edzést, a játékosok közül a kisebb sérüléssel bajlódó Vinícius Paulo, illetve a Washingtonból csak kora délután megérkezett Stieber nem végzett teljes értékű munkát.

A többi labdarúgó mindkét tréningen főleg taktikai feladatokat gyakorolt. Emellett a játékosok és a szakmai stáb tagjai egyéni fotózáson is részt vettek, továbbá elkészült az új szakvezető által irányított nemzeti együttes első közös csapatfotója is.

"A mai két tréning során elsősorban a stabil védekezést gyakoroltuk, ugyanakkor több más olyan elképzelést is kipróbáltunk, amely segíthet majd minket a következő két mérkőzésen" - idézte az MLSZ honlapja az olasz szakembert. "Nagyon elégedett voltam a fiúk munkájával, hiszen két hosszú edzést tartottunk és mindkettőn nagy intenzitással, keményen végezték a feladatokat".

A válogatott szerdán ismét két tréninggel folytatja a felkészülést a szombati Finnország és a jövő keddi Görögország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre.

Szeptember 08., szombat:

18:00 Finnország - Magyarország   2.37     3.00    3.25

Néhány odds a mérkőzésre:

  • Magyarország nyer vagy döntetlen                   1.60
  • Félidő eredménye döntetlen                               1.90
  • Gólok száma 2.5 alatt                                          1.50
  • Gólok száma 3.5 alatt                                         1.16
  • Mindkét csapat gólt szerez                                 2.10

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018-09-05, 03:00

Fogadj ITT a mérkőzésre!

Forrás: mti