Amennyiben Nick Kyrgios (ATP 39.) 2-1-re nyeri mérkőzését az az Adrian Mannarino (ATP 34.) ellen, aki a múlt héten bajnok lett 'S-Hertogenboschban, és a William Hillnél megtett tipped helyesnek bizonyul, tétednek több mint négyszeresét nyerheted.

Miután elkiabálta magát, hogy számára mennyire nagystílűbb a WImbledon a Roland Garroshoz viszonyítva, Nick Kyrgiosnak (ATP. 39.) megnyert meccsekre van szüksége a füvön, hogy bizonyítani tudja a gyors  borítás iránti szeretetét. Nagyon kellene most a győzelem, mivel Stuttgartban már első meccsén búcsúztatta Matteo Berrettini, aki végül bajnok lett a német tornán.

Az ausztrál játékos nem áll könnyű kihívás előtt, mivel a francia ellenfele éppen ATP-tornagyőztes lett Hollandiában. Mannarino hat elveszített döntő után, először ízlelhette meg a végső siker ízét. Ilyen eredmény lendületével okozhat gondokat a bohém játékosnak. Nick esélyesebb a továbbjutásra, de nem annyira, amennyire azt mondjuk egy héttel ezelőtt gondolhattuk volna. Ezért benne van a pakliban az említett kimenetel, amely szép kis összeget hozhat zsebeinkben.

Kyrgios 2-1-re nyer Mannarino ellen: 4.33

Fogadj megnövelt szorzóval!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az William Hill fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.06.18. (08:00).