A balti állam idei első ligás szezonja márciusban indult, viszont csupán egyetlen egy fordulót sikerült eddig lebonyolítaniuk.

A startot jelentő forduló után a Paide áll az élen, mivel kiütéses győzelmet arattak a Tallinna Kalev ellen, őket követi a fővárosi Flora, aki az észt bajnokság legsikeresebb csapata (12 bajnoki címmel), de győzelemmel kezdett az ugyancsak sokak számára ismerős Levadia is.

A szezon visszatérését jelentő hétközi fordulóban a listavezető Paide hazai pályán folytathatja a gólgyártást a Tulevik ellen. Egy újabb gólparádé (például 5 gól) jelenleg 2.18-as szorzón fogadható az Unibetnél.

A bajnoki esélyes Flora otthoni környezetben zárja a fordulót, ellenfele pedig az a Tammeka Tartu lesz, aki ugyancsak győzelemmel rajtolt, viszont ezen a találkozón kevés esélyt jósolnak számukra a fogadóirodák. A Flora győzelem alig 1.12-et ér.

Érdemes talán a gólokra fogadni, ugyanis láthattuk az elmúlt hétvégén a német Bundesligában (sőt a második ligában is), hogy a kényszerszünet után sok gólos mérkőzések születtek.

A Flora Tallinn - Tammeka Tartu találkozóra 2.32-es szorzón fogadhatunk, hogy lesz legalább 4 gól.

Meistriliiga 2020 - 2. Forduló

május 19., kedd

május 20., szerda

Borítókép: Fotó: Black Pearl Footage/Shutterstock