Nem a legizgalmasabb pillanatokat éljük sportfogadás szempontjából, ugyanis a labdarúgásban egyelőre holt szezon van, zajlanak a nyaralások (már akinek), Messi sem debütál még az Inter Miami színeiben, viszont már nem kell sokáig várni.

A tenisz rajongók július első felét a Wimbledon izgalmas mérkőzéseivel töltik (ha pont nem esik az eső, és emiatt áll a játék), míg a kerékpár versenyek hívei karácsonyukat ünneplik, ugyanis az év legfontosabb eseménye zajlik, a Tour de France.

Foci terén picit kisebb az izgalom, ugyanis az U21-es mérkőzések a népszerűbbek, meg talán egyesek Gold Cup találkozókra fogadnak, viszont a jó hír az, hogy már nem kell sokat aludni és jön a Bajnokok Ligája selejtezőinek azon szakasza, ahol mi is érdekeltek vagyunk.

A Ferencváros labdarúgói az idei nyarat nem pihenéssel, hanem kőkemény felkészüléssel töltötték, mivel június 11-én BL-selejtezőt játszanak a Feröer-szigeteki Klaksvik ellen, idegenben, majd rá egy hétre jön a visszavágó hazai környezetben.

A hónap végén kezdi meg szereplését az UEFA Konferencia Liga selejtezőiben a többi magyar klubcsapat is, a Debrecen, a Zalaegerszeg, valamint a Kecskemét, és ez majdhogynem egybe esik az OTP Bank Liga 2023/24-es szezonjának startjával, ami július 28-án indul az MTK Budapest - Paks találkozóval.

Hirtelen majd olyan meccsáradat fog ránk zúdulni, hogy azt sem fogjuk tudni, hogy hány óra. Ezért amit megtehetünk ma, azt tegyük meg, annak érdekében is, hogy később profitálhassunk belőle.

És, ha már a bevezetőben szóba került Messi, akkor egyelőre annyit tudni, hogy az előjelek szerint július 22-én léphet pályára az Inter Miami mezében, viszont debütálásra egyelőre kérdőjeles.

Ingyen fogadásból fagyit venni? Miért ne!

Tudjuk, hogy magas az infláció, emiatt drága a fagylalt is, egyre melegebb van, lehet, hogy a légkondi is elromlott.

Klímát nem javítunk, meg a fagyi árát sem tudjuk mi befolyásolni, viszont azt garantáljuk, hogy aki megfogadja tanácsunk, az akár egy jó pár jégkrémhez hozzájuthat, ingyen. Íme az ajánlatunk az idei nyárra:

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibetre és  feltöltöd számlád, akkor a megszerezhető kezdő bónuszokon kívül egy 10.000 Ft értékű ingyenes fogadásban is részesülni fogsz!

Ha teljesíted a feltételeket, akkor ez garantált! És, hogy mik a feltételeket?

  1. Regisztrálj az Unibetre ezen a linken
  2. Töltsd fel a számlád. Minimum befizetés 3500 Ft ha érdekel a 100%-os befizetési bónusz, vagy 4000 Ft ha ingyen pörgetést is szeretnél szerezni.
  3. Befizetésed követő héten jóvá fognak írni számládon egy 10.000 Ft értékű ingyenes fogadást, azért mert a Sportfogadas.org-ról indulva regisztráltál.

Ha bármilyen kérdésed van az ajánlattal kapcsolatosan, akkor keress bátran bennünket a fórumon, vagy akár e cikk végén, hozzászólásként. Várjuk a fagyis képeket is!

Borítókép: Unibet nyári ajánlat 2023 (Fotó: S_Photo/Shutterstock)