Lendületében és füves tapasztalatában bízhat a magyar játékos. 

A hollandiai 's-Hertogenbosch városában zajló füvespályás tenisztorna női versenyének keddi játéknapján lép pályára Gálfi Dalma, akinek a hazai színekben versenyző Arantxa Rus lesz az ellenfele.

Két győztes selejtező mérkőzés jutalmát igyekezhet kihasználni a magyar teniszező, ami abban merülne ki, ha sikerrel venné a főtáblás Rus elleni csatáját. A cél elérése  egyáltalán nem tartozik a lehetetlen küldetések közé, hiszen ezen a borításon Gálfi előnyben van a lejátszott mérkőzések számát tekintve. De nem csak ez szól Gálfi mellett, hanem az is, hogy a fű olyannyira nem áll távol tőle, hogy például pár száz évvel ezelőtt (2015) wimbledoni junior győztes volt párosban. Hajrá Gálfi! 

Néhány mérkőzés a keddi játéknapról:

június 11., kedd

Egy pár fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 22.5 felett   2.02
Gálfi nyer -1.5 szett hendikeppel  3.40
Gálfi nyer +1.5 szett hendikeppel  1.41

Tippmixpro:

Gálfi nyer legalább egy játszmát  1.40
Játékok száma 19.5 felett   1.45
Arantxa Rus nyeri az első játszmát  1.80

Gálfi Dalma - Arantxa Rus Stream

A kedd délutáni Gálfi Dalma - Arantxa Rus találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Gálfi Dalma - Arantxa Rus élő közvetítés!

Borítókép: Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock, Mai Groves/ Shutterstock