Az utolsó harmadánál jár az olasz másodosztályú bajnokság is, úgyhogy nincs már sok idő tökörészni. 

Genovába látogat hétfő este a sereghajtó Cosenza együttese, amely az első osztályú tagságért harcoló Genoa vendége lesz a Serie B 28. fordulójának záró mérkőzésén.

Tizenhárom hazai meccséből hétszer fordult elő a Genoa csapatával, hogy nem tudta otthon tartani a három pontot, de óriási probléma nem származott ebből, hiszen még így is feljutó helyen áll a piros-kék banda. Ez a mutató inkább a Cosenza játékosaira lehet ösztönző hatású, látva, hogy lehet bármilyen jó egy csapat, hiba mindenhol adódik.

március 06., hétfő

Genoa - Cosenza Stream

A hétfő esti Genoa - Cosenza találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!