Sikerként könyvelhetjük el a szerkesztők múlt heti teljesítményét, ugyanis a négy tippből három zöldült, és a végén a Fradi győzelem sem volt azért elképzelhetetlen. A lényeg, hogy alakul a kassza.

A zöld-fehérek ismét Budapesten lépnek pályára november 4-én, a helyszín viszont már nem a Groupama Aréna lesz, ugyanis egy nagy kaliberű vendég érkezik a magyar fővárosba, éspedig a torinói Juventus, Krisztivel az élen. Ennek érdekében az UEFA is belement, hogy minél több néző legyen ezen a találkozón, így a Puskás Aréna ad otthont az eseménynek.

Felhívjuk a mérkőzésre kilátogató divatdrukkerek figyelmét is, hogy éjszakai kijárási tilalom (0:00 - 5:00) van érvényben, így a találkozó után javasolt a nyúlcipő használata.

Amint a bevezetőben is írtuk, alakul a kasszánk, ugyanis két forduló után már meghaladtuk a 22 ezer forintot. Most is megemlítjük, hogy a csoportkör után az itt összegyűlt egyenleget az SPF Adományalappal együtt nemes célokra használjuk fel.

Bajnokok Ligája Kassza: 40 000 forint FRISSÍTVE!

Szerkesztőink tippjei a Ferencváros - Juventus találkozóra:

A harmadik fordulóban megrendezett találkozón, Bence úgy gondolja, hogy ha a zöld-fehérek bevették a Barcelona hálóját Katalóniában, majd itthon is eredményesek voltak, akkor egy gyengélkedő Juve védelmen is áthatolhatnak. 2.30-as szorzóért megér egy próbát (itt megjegyeznénk, hogy azóta az odds változott). Chan úgy gondolja, hogy az izraeli játékvezető, Orel Grinfeld zsebébe nyúl egy párszor, s ő legalább 5 büntető lapot (1.71) vár ezen a találkozón. Gavrilo tippje nem kedvez a Ferencváros szurkolóinak, viszont valamilyen szinten reális is, ezen a szorzón (3.60) pedig kár lenne ott hagyni. Végül, de nem utoljára Robmiller a zebrák találataiban (1.83) bízik, s annak tudatában, hogy Ronaldo is pályára léphet, ez megint egy olyan tipp, amely zöldülhet.

Weboldalunkon, illetve közösségi oldalainkon is számos nyereményjátékkal várunk benneteket, amelyek által a nyertesek pénznyereményben, vagy akár eMAG ajándékkártyában részesülhetnek. Ha nem szeretnél lemaradni ezekről, akkor kövesd a Hozd ki a maximumot a Bajnokok Ligája alatt fórumtémánkat.

Kíváncsian várjuk a ti véleményeiteket is. Ti mit vártok a szerda esti Fradi - Juventus mérkőzésen?

A cikkben szereplő oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s az alábbi időpontban voltak érvényesek: 2020 november 03., 15:00CET!

november 04., szerda