Óriási előnyt szerzett a Madrid a második meccsre.

Csak a szerda esti, végső sípszó után lehet majd kijelenteni, hogy a Hanga Ádámot is foglalkoztató Real Madrid kettős győzelemmel jutott tovább a Gran Canaria elleni spanyol kosárlabda negyeddöntőből. Az óvatosság egyáltalán nem indokolt, hiszen az első találkozón 95-68-ra gázolt át a Madrid a Gran Canarián. A különbség majdnem 30 pont, innen visszajönni minden lenne, csak normális nem. 

Tippek, vélemények?

május 31., szerda

Gran Canaria - Real Madrid Stream

A szerda esti Gran Canaria - Real Madrid találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kosárlabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!