Vegyél részt a bwin tippelős játékán és nézd meg az UEFA Európa Liga döntőjét Sevillában, május 18.-án. Tapasztald meg, hogy milyen érzés a füvön játszani a bwin Rajongói döntőben május 19.-én.

Szurkolók (Fotó: DisobeyArt/shutterstock.com)

Álmodoztál arról, hogy egy pályán állj az UEFA Európa Liga döntőjében szereplő játékosokkal? Szeretnéd megnézni az UEFA Európa Liga döntőjét Sevillában május 18.-én? Mindezt most megteheted, mivel egy életreszóló futballélményt nyerhetsz magadnak és egy barátodnak.

Így működik:

  1. Regisztrálj a bwinre!
  2. Jósold meg a kiválasztott UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzéseinek eredményét.
  3. Ha helyes pontos eredményt jósoltál, teljes pontszámot kapsz. Ha csak a mérkőzés kimenetelét, de nem a helyes pontos eredményt, akkor is kapsz fél pontot.
  4. 5 fordulóból áll a játék (16 x 2 kör, negyeddöntők x 2, első elődöntők), és a verseny előrehaladtával több pontot kapsz a helyes pontos eredményért/kimenetelért.
  5. Minden mérkőzésnapon, ha legyőződ a szakértőt, egyenlő részt kapsz a 3,000,000 forint pénzdíjalapból.
  6. Ha legyőződ a bukmékereket az összesített ranglistán, egyenlő részt kapsz a 7,500,000 forint pénzdíjalapból.
  7. Az összesített ranglista legjobb 5 játékosa jegyeket nyerhet, hogy megnézhesse az UEFA Európa Liga döntőjét ÉS játszhat a bwin Rajongói Döntőjében a legjobb barátjával.

Tippelj most!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Szerződési és használati feltételek

A promóció szervezője az ElectraWorks Europe Limited, regisztrálva Máltán a C92801-es szám alatt és a székhelye a Penthouse Spinola Business Centre, Number 46, St Christopher Street, Valletta, Málta, VLT 1464 alatt található.

Speciális szerződési feltételek

  1. A promóció 2022. március 8.-tól 00:01-től 2022. április 28.-ig 21:00 óráig tart (a "Promóciós időszak").
  2. Ez az ajánlat más ajánlattal nem vonható össze.
  3. A promócióban való részvételhez feliratkozás szükséges. 
  4. Azzal, hogy részt vesz ebben a promócióban, elfogadja a jelen Speciális szerződési feltételeket, valamint az Standard promóciós feltételeket és Általános feltételeink és Feltételek.

Jogosultság

  1. A promóció a bwin.com, bwin.be, bwin.fr, bwin.de vagy bwin.dk (a Webhely”) új és meglévő ügyfelei számára elérhető, akik:
    1. Betöltotték 18. életévüket;
    2. egy meglévő vagy új valódi pénzes játékosok; és
    3. bejelentkezés után láthatják ezt a promóciót, kizárások érvényesek.

(egy '' jogosult játékos'') 

Mechanika

  1. A jogosult tipp 4–8 egyéni tippből áll az UEFA Európa Liga és/vagy az UEFA Európa Konferencia Liga 4–8 mérkőzésére vonatkozóan, amelyeket a bwin választ ki, és a legutóbbi kiválasztott mérkőzés kezdete előtt küld be.

(egy ''Jogosult tipp'') 

  1. Ha egy Jogosult Játékos Jogosult tippet küld be a Promóciós Időszak alatt, a Jogosult Játékos pontokat nyerhet minden egyes tippért a pontos eredményért, vagy minden egyes helyes tippért a mérkőzés eredményére vonatkozóan (1X2).
  2. Egy Jogosult Játékosnak az utolsóként kezdődő kiválasztott mérkőzés kezdetéig van ideje érvényesíteni tippét, és a játékosok csak olyan kiválasztott mérkőzésre küldhetnek tippet, amely nem kezdődött el.
  3. Ha egy Jogosult Játékos pontokat szerez, akkor 2 ranglistára kerül (a "Ranglista "):
    1. A mérkőzésnapi ranglista egy olyan rangsor, amelyre az UEFA Európa Liga és/vagy az UEFA Európa Konferencia Liga egy adott mérkőzésnapján kerül sor (egy ''kör''). Az egyes fordulók nyereményalapja 3 000 000 Ft.
    2. Az összesített ranglista egy olyan rangsor, amely az összes forduló pontjait összegyűjti. Az összesített ranglista nyereményalapja 7 500 000 Ft és 5 (öt) bwin Rajongói döntő csomag.
  4. A Jogosult Játékosok az UEFA Szakértőével (a „Szakértő”) versenyeznek. A Szakértő ugyanolyan feltételek mellett adja meg az tippeket, mint a Jogosult Játékosok, és ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá.  ;
  5. A Szakértő tippjeit a versenynap első mérkőzésének napján 12:00-kor nyújtják be a promóternek, és a pontszámításig zárolva lesznek.
  6. Az a Jogosult Játékos, aki az egyik vagy mindkét ranglistán több pontot szerzett, mint a Szakértő, a nyereményalapból való részesedésre jogosult Nyertesnek minősül.

(a ''Nyertes''). 

Például: Az A, C és E Jogosult Játékosok 15 pontot nyertek, míg a Szakértő 14 pontot szerzett, akkor az A, C és E Jogosult Játékosok a nyertesek közé tartoznak. 

  1. Az a Jogosult Játékos, aki az egyik vagy mindkét ranglistán ugyanannyi pontot szerzett, vagy kevesebbet, mint a Szakértő nem minősül nyertesnek. 

Például: B Jogosult Játékos 14 pontot, D és F Jogosult Játékos pedig 12 pontot, míg a Szakértő 14 pontot, Ez esetben a B, D és F Jogosult Játékosok nem lesznek a Nyertesek sorában.

  1. A ranglisták minden mérkőzésnapon az utolsó mérkőzés játékosát követő napon frissülnek az egyes Jogosult Játékosok által szerzett pontok számának megfelelően.
  2. A nyertes játékosokat az egyes fordulók végét követő 48 órán belül kihirdetik.
  3. A nyereményalap egyenlő arányban oszlik meg a Nyertesek között.

1. forduló (2022.03.04. - 2022.03.10.)

  1. A fordulóban 8 kiválasztott meccs lesz.
  2. Ebben a körben egy Jogosult tipp minden helyes mérkőzés eredménye (1X2) 1 (egy) pontot szerez a Jogosult Játékosnak.
  3. Ebben a körben a Jogosult tipp minden pontos végeredménye 2 (két) pontot szerez a Jogosult Játékosnak.
  4. A nyereményalap  ebben a körben 3 000 000 Ft.

2. forduló (2022.03.11. – 2022.03.17.)

  1. A fordulóban 8 kiválasztott meccs lesz.
  2. Ebben a körben minden egy Jogosult tipp helyes mérkőzés eredménye (1X2) 1 (egy) pontot szerez a Jogosult Játékosnak.
  3. Ebben a körben a Jogosult tipp minden pontos végeredménye 2 (két) pontot szerez a Jogosult Játékosnak.
  4. A nyereményalap  ebben a körben 3 000 000 Ft.

3. forduló (2022.03.18. - 2022.04.07.)

  1. A fordulóban 4 kiválasztott meccs lesz.
  2. Ebben a körben egy Jogosult tipp minden helyes mérkőzéseredménye (1X2) 3 (három) pontot szerez a Jogosult Játékosnak.
  3. Ebben a körben egy Jogosult tipp minden pontos végeredménye 6 (hat) pontot szerez a Jogosult Játékosnak.
  4. A nyereményalap  ebben a körben 3 000 000 Ft.

4. forduló (2022.04.08. - 2022.04.14.)

  1. A fordulóban 4 kiválasztott meccs lesz.
  2. Ebben a körben egy Jogosult tipp minden helyes mérkőzéseredménye (1X2) 3 (három) pontot szerez a Jogosult Játékosnak.
  3. Ebben a körben egy Jogosult tipp minden pontos végeredménye 6 (hat) pontot szerez a Jogosult Játékosnak.
  4. A nyereményalap  erre a körre 3 000 000 Ft.

5. forduló (2022.04.15. - 2022.04.28.)

  1. A fordulóban 4 kiválasztott meccs lesz.
  2. Ebben a körben a Jogosult tipp minden helyes mérkőzés eredménye (1X2) 10 (tíz) pontot szerez a Jogosult Játékosnak.
  3. Ebben a körben a Jogosult tipp minden pontos végeredménye 20 (húsz) pontot szerez a Jogosult Játékosnak.
  4. A nyereményalap  ebben a körben 3 000 000 Ft.

Összesített ranglista

  1. Az első 5 (öt) Jogosult Játékos, aki a legtöbb pontot szerezte meg az összesített ranglistán, mindegyikük 1 (egy) bwin Rajongói döntős csomagot nyer az alábbiakban leírtak szerint.
  2. Abban az esetben, ha 2 vagy több Jogosult Játékos egyenlő számú ponttal rendelkezik, a nyertes a következő:
    1. Az a játékos, akinek a legmagasabb szorzóval rendelkező nyertes fogadása van, amelyet a promóciós időszak alatt értékeltek ki,
    2. ha továbbra is döntetlen, az a játékos, aki elsőként helyezett el egy Jogosult tippet.
  3. A Szakértőnél magasabb pontszámmal rendelkező Jogosult Játékos az összesített ranglistán a 7 500 000 Ft-os nyereményalapból részesedő nyertesnek minősül.

Például: Az A, C és E Jogosult Játékosok 172 pontot nyertek, míg a Szakértőnek 168 pontja van, akkor az A, C és E Jogosult Játékosok a nyertesek közé tartoznak és egyenlő részesedéssel nyernek a nyereményalapból. 

  1. Az a Jogosult Játékos, aki az egyik vagy mindkét ranglistán ugyanannyi pontot szerzett, vagy kevesebbET, mint a Szakértő nem minősül nyertesnek. 

Például: B Jogosult Játékos 168 pontot, D és F jogosult játékos 164 pontot, míg A Szakértő 168 pontot. Ebben az esetben a B, D és F Jogosult Játékosok nem lesznek a Nyertesek sorában.

A bwin Rajongói csomag általános szerződési feltételei

  1. A nyeremény 2 VIP jegyből áll a Nyertesnek és a választott vendégének, hogy részt vegyenek a 2022-es Európa Liga döntőjén május 18.-án, Sevillában (Spanyolország).
  2. A nyeremény egyben egyedülálló élményt biztosít a bwin Rajongói döntőn való részvétellel. Az összes nyertest május 19.-én felveszik a szállodájukban, hogy elmenjenek a sevillai Ramón Sánchez-Pizjuán stadionba, ahol a nevükkel és számukkal ellátott mez várja őket az öltözőben. Valódi profi meccskörülmények között lépnek be a pályára és állnak fel, hogy 60 perces meccset játszhassanak más szurkolók ellen.
  3. A nyeremény tartalmaza az utazást a Nyertes lakóhelye szerinti országból és vissza, valamint X szállodai éjszakát.
  4. A nyertesnek és választott vendégének egyaránt 18 évesnél idősebbnek kell lennie.      
  5. A nyertesnek és vendégének igazolnia kell személyazonosságát, születési idejét és lakcímét a Nyeremény átvételéhez. Szükség esetén ezeket az információkat megfelelő időn belül meg kell adni. Ha a szervező kérésére nem adják meg ezeket az információkat vagy dokumentumokat, vagy nem teljesítik az ellenőrzéseket, akkor a Nyertes elveszti a Nyereményt. 
  6. A promócióban való részvétellel a Jogosult Játékosok tudomásul veszik és elfogadják, hogy a Szervező személyes adatait a jelen Általános Szerződési Feltételek és a Bwin adatvédelmi nyilatkozata szerint használja fel 
  7. A Szervező és szolgáltatói vagy más ügynökei a nyertes személyes adatait használják fel a nyeremény teljesítésének, kézbesítésének és lebonyolításának kezelésére.
  8. A nyereményt e-mailben vagy postai úton juttatjuk el a nyerteshez. A nyertes játékos tájékoztatást kap, hogy melyik módszer lesz alkalmazva.
  9. A nyertes felelőssége, hogy fiókja elérhetőségei helyesek és naprakészek legyenek.
  10. A nyertesnek el kell fogadnia a nyereményt „ahogy van”, és nincs joga készpénzes alternatívára, kivéve, ha a promóter saját belátása szerint ilyen készpénzes alternatívát ajánl fel (amely megközelítőleg azonos értékű lesz a nyereménnyel).  
  11. Bármilyen előre nem látható körülmény esetén a szervező, saját belátása szerint, fenntartja a jogot, hogy a Nyereményt egy vagy több, lényegében egyenértékű értékű nyereménnyel (a készpénzes alternatíva kivételével) helyettesítse. A szervező ezt különösen akkor teheti meg, ha az Eseményt lemondják, vagy a Nyeremény átadása indokolatlanul költségessé válik.
  12. A szervező fenntartja a jogot, hogy ne adjon ki nyereményt, vagy kérje a kiosztott nyeremény visszatérítését abban az esetben, ha a nyertes a vonatkozó jogszabályok értelmében nem jogosult ilyen Nyeremény átvételére (feltéve, hogy a nyertes kizárólagos felelőssége annak biztosítása, hogy jogosult bármilyen nyeremény átvételére).
  13. A nyeremény nem ruházható át, és nem értékesíthető, nem forgalmazható, nem ruházható át, nem téríthető vissza és nem váltható be készpénzre.
  14. A nyertes és vendége kizárólagos felelőssége a harmadik fél foglalási feltételeinek betartásáért. Ilyenek lehetnek például a jegyekre vonatkozó feltételek, például a COVID-19 stadionba való belépési szabályok. 
  15. A nyertes felelős azért, hogy rendelkezzen a szükséges okmányokkal, például útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal a célállomásra való utazáshoz és onnan vissza.
  16. A nyertesnek be kell tartania a szervező által adott utasításokat, és meg kell felelnie a nyereményre vonatkozó korlátozásoknak (pl. időpont és dátum), valamint a szervező által meghatározott egyéb jogosultsági korlátozásoknak.
  17. A szervező nem nyújt semmilyen biztosítást a nyereményre vonatkozóan, beleértve korlátozás nélkül a felelősségbiztosítást vagy a lemondási biztosítást.
  18. A szervező nem vállal felelősséget a jegynyeremény bármely elemének törléséért és/vagy módosításáért (beleértve a COVID-19 világjárvány közvetlen vagy közvetett következményeként bekövetkező törléseket és/vagy módosításokat), amely kívül esik a promóter ellenőrzésén.
  19. A szervező nem vállal felelősséget a nyeremény átvétele során a nyertest és vendégét ért veszteségért, kárért vagy sérülésért.
  20. A promócióban való részvétellel a Jogosult Játékosok tudomásul veszik és elfogadják, hogy a hirdető személyes adatait a jelen Általános Szerződési Feltételek, valamint a promóciós adatvédelmi nyilatkozat értelmében felhasználja.

Készpénzre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

  1. A jogosult játékosok készpénzben részesülnek, ha a rangsor szerint jogosultak pénzdíjra.
  2. A pénznyeremények a promóciós időszak végét követő 48 órán belül jóváírásra kerülnek a játékos számláján.

Általános

  1. Amennyiben a szervező azt gyanítja, hogy egy nyertes játékos csalárd tevékenységben bűnös, a promóciós szervező fenntartja a jogot, hogy felfüggessze vagy eltávolítsa az adott játékost a promócióból, és/vagy felfüggessze a játékos fiókját és/vagy felfüggessze a Promóciót a további vizsgálatig.
  2. A hirdető fenntartja a jogot a promóció megváltoztatására, megszakítására vagy megszüntetésére a Általános Szerződési Feltételekkel összhangban.