Egy szerencsés fogadó a szezon legdrámaibb gyűjtőfogadását helyezte el a Ladbrokesnál az elmúlt hétvégén, hihetetlen lett az eredmény.

Az online ügyfél úgy gondolta 1 angol fontot (picivel több, mint 390 forint) tesz fel egy 20 mérkőzést tartalmazó szelvényre, ezen volt például egy Fulham győzelem a Birmingham ellen, ami egyébként egy 96-ik percben született gólnak köszönhetően be is jött.

Danny Ward 85-ik győztes gólja a Cardiff - Bristol City mérkőzésen, illetve egy 81-ik perces találat a Millwall - Charlton találkozón is segített főhösünknek, ugyanakkor Alexandre Lacazettenek is megköszönheti, hogy a Wolves - Arsenal  meccsen meglett a két gól.

A Ladbrokes ügyfele helyesen tippelt arra is, hogy a KFUM Oslo megveri a Jervet, ami meg is történt egy 89-ik perces találatnak köszönhetően, ugyanakkor a Liefering és a Jonkopings is győztesként sétált el az Ausztriában, valamint Svédországban rendezett mérkőzésekről.

A brit fogadóiroda szerint kétségtelenül ez a szezon eddigi legjobb focis fogadása, a nyertesnek mindenképp nagyon bejöttek a megálmodott tippek, valljuk be nem kis dolog 1 angol fontból picivel több, mint 3800-at varázsolni, ami átszámolva forintban 1,5 millió fölötti összeg. Abból már nem csak nyaralni lehet.

Íme a nyertes szelvény:

Borítókép: Forrás: Sportfogadas.org