A királyi család új taggal bővül, az Unibetnél tippelhetsz is az utódra!

A bulvársajtó számára jackpotot jelentő hírt a Kensington-palota jelentette be néhány napja. Egy rövid közleményben tudatták a világgal, hogy Harry herceg felesége gyermeket vár. Várhatóan tavasszal fog megszületni a királyi bébi, aki pillanatok alatt a világsajtó középpontjába került, emellett természetesen a fogadóirodák kínálatában is megjelent. A twitterezőket is lázba hozta a dolog, meg is rajzolták, hogyan nézhet majd ki a gyermek, ha lány, vagy épp fiú lesz.

Így nézhet majd ki a születendő gyermek. Fotó: Twitter

II. Erzsébet királynő nyolcadik dédunokája lesz az újszülött, és az Unibet kínálata alapján ha lány lesz, akkor a Diana (9.00) nevet fogja kapna, ha pedig fiú lesz, akkor Jamesnek (9.00) fogják hívni. Egy sor lehetőségre tippelhetünk, vannak természetesen egészen banálisak is, például több százszoros oddsért a Beyoncé, Elton vagy épp Caesar. Ha a név eltalálását túl nehéznek ítéled, akkor sem kell elkeseredned, a kínálat elég széles.

Megtippelhetjük a nemét, a súlyát, de még azt is, hogy melyik órában születik. Kiegyenlített szorzókat kapunk ezekre, tehát nem tesznek különbség aközött, hogy szerda, vagy péntek, illetve az órákat is ugyanakkora oddsért kínálják. A baba súlyánál a határ 3501 gramm, ha ennél nagyobb lesz, akkor 1.90-es szorzót nyerhetünk, a kisebb opció pedig 1.80-ért játszható.

Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke:

Fiú lesz 1.90  Lány lesz 1.90

Melyik nap születik?

Születésekor 3501 grammnál:

több lesz 1.90  kevesebb lesz 1.80