Kínálatunkban a héten szerepel többek között Európa Liga, Bajnokok Ligája, belga és skót élvonal, de magyar NB I és NB II is. Lexingtoni és prágai WTA tornák szórakoztatnak amerikai sportokkal (NHL, NBA, MLB) fűszerezve.

Heti fogadási szemle (Sportfogadas.org)

Foci: Hétfőn nagy nevek csapnak össze az EL-ben és újra követhetünk magyar NB I-et is

Hétfőn, illetve kedden az Európa Liga negyeddöntői keretein belül a következő meccseket nézhetjük:

  • hétfő, augusztus 10.: Inter-Leverkusen, Manchester United-FC Köbenhavn
  • kedd, augusztus 11.: Sahtar Donyeck-Basel, Wolves-Sevilla

Az elődöntőkre augusztus 16-án lehet számítani.

A Bajnokok Ligája is színes választékkal kecsegtet, szerdán és csütörtökön Atalanta - PSG illetve RB Leipzig - Atletico Madrid találkozókat követhetünk, majd pénteken a Barcelona lép pályára a Bayern München ellen és a szombati nap egy jó kis Manchester City - Lyon összecsapással zárul. 

A belga Jupiler League továbbra is remek lehetőség fogadásra, hétköznap és hétvégén is lesznek mérkőzések. Érdemes a skót Premiershipet is követni, a 3. és 4. fordulókban például a Glasgow Rangers veszi fel a kesztyűt a St. Johnstone ellen augusztus 12-én, de Celtic - Aberdeen és Dundee United - Hibernian mérkőzések is lesznek.

A magyar első osztály is újra remekelhet, kezdődik ugyanis az OTP Bank Liga 2020/21-es szezonja. Az első fordulóra augusztus 14. és 17. között kerül sor, MTK Budapest- Ferencvárosi TC valamint Diósgyőri VTK - Mezőkövesd mérkőzésekkel, hogy csak párat említsünk a felhozatalból.

Nem ez az egyetlen esemény honi foci terén, továbbra is van NB II, a másodosztály 4. fordulóját nézhetjük vasárnap.

Tenisz: lexingtoni és prágai WTA tornák kötik le a nézők figyelmét

A palermói torna után két WTA-verseny is rajtolt, Lexingtonban és Prágában csaphatnak össze kedvenceink. Az amerikai kontinensen olyan nevek szerepelnek a résztvevők listáján mint Venus Williams és Victoria Azarenka míg a cseh főváros Veronika Kudermetovát és  Eugenie Bouchardot fogadja, más nagy játékosok társaságában.

A héten a következő teniszeseményekre fogadhatunk:

  • WTA - Egyéni Lexington (USA)
  • WTA - Egyéni Prága (Csehország)
  • WTA - Páros Lexington (USA)
  • WTA - Páros Prága (Csehország)
  • Férfi International Premier League B (Németország)
  • Férfi UK Pro Series 6 (Egyesült Királyság)
  • Férfi UTR Pro Match Series (Világ)
  • Női Egyéb mérkőzések (Világ)
  • Női UK Pro Series 6 (Egyesült Királyság)
  • Női UTR Pro Match Series (Világ)

Egyéb izgalmas sportesemények:

A Forma 1 augusztus 14-16. között a Spanyol Nagydíjjal robog előre míg a MotoGP Spielbergbe utazik ugyanazon a hétvégén.

Az amerikai sportok továbbra is kiemelt figyelmet kapnak, jégkorong terén az NHL kerül rivaldafénybe, ezért a héten minden nap lehet hoki korong ütögetést követni. Van NBA is, így a kosárlabda rajongói is minden nap szemlézhetnek a rangosabbnál rangosabb eseményekből sőt a hölgyek is feltűnnek az induló WNBA keretein belül. MLB is lesz minden nap, a profi baseball bajnokságban sem tűnik úgy, hogy fáradnának a fiúk.

Egyre több a kerékpárverseny, így lesz Criterium du Dauphine Franciaországban és Gran Piemonte is Olaszországban.

Kövesd élőben az Unibeten

A fenti sportesemények javát élőben követhetjük az Unibet TV-n. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy érvényes fogadásotok.

Érdekesebb mérkőzések amire fogadhatunk:

augusztus 10., hétfő

augusztus 11., kedd

augusztus 12., szerda

augusztus 13., csütörtök

augusztus 14., péntek

augusztus 15., szombat

augusztus 16., vasárnap