A héten Európa Liga, Bajnokok Ligája, belga élvonal és magyar NB2 is szerepel a fogadási kínálatban, illetve izgalmas pillanatok várnak a WTA Palermo teniszverseny alatt is.

Foci: Európai topfoci augusztus elején. Ilyen se volt még.

Szerdán, illetve csütörtökön az Európa Liga nyolcaddöntőinek keretein belül a következő mérkőzések lesznek terítéken:

  • szerda, augusztus 5.: Inter - Getafe, Manchester United - Lask, Sahtar Donyeck - Wolfsburg valamint FC Köbenhavn - Basaksehir
  • csütörtök, augusztus 6.: Sevilla - AS Roma, Leverkusen - Glasgow Rangers, Basel - Frankfurt és Wolves - Olympiakosz Pireusz

Pénteken, illetve szombaton Bajnokok Ligája találkozók következnek, előbb a Juventus hazai pályán fogadja a Lyont, a Manchester City pedig a Real Madrid ellen szerepel az Etihad Stadionban, majd következő nap csak tovább fokozódik a hangulat, Barcelona - Napoli összecsapást követhetünk valamint a Bayern München is szembenéz a Chelsea-vel.

Második fordulójához érkezik a magyar NB2, szerdán 10 meccsből válogathatunk, közöttük a Békéscsaba - Vasas, a Haladás - Szolnok, illetve a Nyíregyháza Spartacus FC - Pécsi MFC találkozó, majd hétvégén újabb 10 mérkőzés vár ránk, egyebek között a Pécsi MFC - Győri ETO, Ajka - Békéscsaba, Gyirmót - Haladás, valamint a Vasas - Csákvár összecsapás.

Indul a belga első osztály, ezért szombattól már Jupiler League-re is fogadhatunk, Club Brugge - Charleroi, Antwerp - Mouscron, Leuven - Eupen találkozók is lesznek az első fordulóban.

Tenisz: Több hónap után újra WTA! Palermóban versenyeznek a lányok ezen a héten.

A WTA Palermo kiemelkedőbb játékosai jelenleg Petra Martic (WTA 15.), Ekaterina Alexandrova (WTA 27.) és Kristina Mladenovic (WTA 42.). Minden nap követhetjük a női tenisztorna mérkőzéseit, és reméljük, hogy problémamentes visszatérésben lesz részünk. Már nagyon hiányoznak a valódi ATP/WTA tornák.

A héten a következő teniszeseményekre fogadhatunk:

  • WTA - Palermo (Olaszország), salak (egyéni/páros verseny)
  • Férfi International Tennis Series (Világ), kemény
  • Férfi International Premier League A (Németország), kemény
  • Férfi UK Pro Series 5 (Egyesült Királyság), kemény
  • Férfi UTR Pro Match Series (Világ), kemény
  • Női UK Pro Series (Egyesült Királyság), kemény
  • Női UTR Pro Match Series (Világ), kemény

Amerikai sportok: Pattan a labda Orlandóban

Legnagyobb örömünkre teljes gőzerővel visszatért a sportélet az Egyesült Államokban, ezért van amiből válogatni, ízlés és kedv szerint.

Az NBA-ben hétfőn este Oklahoma City Thunder és Denver Nuggets meccsre fogadhatunk, kedden többek között a Los Angeles Clippers lép pályára a Phoenix Suns ellen, de a hét folyamán lesz Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder találkozó és a Dallas Mavericks is szembeszáll a Los Angeles Clippers gárdájával. 

Bár voltak/vannak némi gondok folytatódik az MLB is, ezért a baseball rajongók sem unatkoznak, s egyebek mellett a New York Yankees - Philadelphia Phillies, Milwaukee Brewers - Chicago White Sox, illetve az Atlanta Braves - Toronto Blue Jays mérkőzésre is helyezhetünk el egy kis aprót.

Az e heti kánikulában egy kis amerikai jégkoronggal frissülhetünk, szokatlan vagy sem augusztusban NHL meccsekre is fogadhatunk.

Végül, de nem utoljára, szombaton Milánó-Sanremo kerékpárverseny következik.

Kövesd élőben az Unibeten

A fenti sportesemények javát élőben követhetjük az Unibet TV-n. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy érvényes fogadásotok.

Érdekesebb mérkőzések amire fogadhatunk:

augusztus 03., hétfő

augusztus 04., kedd

augusztus 05., szerda

augusztus 06., csütörtök

augusztus 07., péntek

augusztus 08., szombat

augusztus 09., vasárnap