Magyar kupa döntő vár ránk a hét közepén, de egyre több foci került a kínálatba, egyebek közt folytatódik a portugáli liga is, újrastartolt a snooker egy szinte maratoni eseménnyel, ahol Neil Robertson és Judd Trump végre megmutathatja hogyan kell játszani, illetve folytatódik a tenisz, sőt újra lesz UFC gála a hétvégén. Íme az e heti fogadási szemle.

Foci: Míg a többi nagyra várunk, folytatódik a küzdelem a Bundesligában

A focivilág alig várja már az angol Premier League visszatértét, főleg, hogy a bejelentett június 17.-i dátum gyors léptekkel közeledik. Nagyon úgy tűnik ugyanakkor, hogy az ugyancsak várva várt spanyol LaLiga megelőzi a briteket és már június 11-től nyújtanak szórakozási és egyben remek fogadási lehetőségeket. Az olaszok se maradnak le sokkal, bejelentett terveik szerint, ugyanis a Serie A visszatérési dátuma június 20 lesz, izgalmas és nem utolsó sorban tartalmas hónapot ígérve a rajongók számára. De ne szaladjunk ennyire előre.

Amíg a „kispados” de annál nagyobb bajnokságok készülődnek a robbanásszerű visszatérésre, addig szerencsére egyre több opció áll rendelkezésünkre, úgy unaloműző, mint sportfogadás szempontjából.

Kedd este az osztrákok kerülnek rivaldafénybe, az Austria Wien – Admira találkozó emelkedik ki a kínálatból (ez igazolja a játékosaink által elhelyezett sportfogadás tippek is), míg szerdán a német Bundesliga keretén belül, a Werder Bremen – Eintracht Frankfurt meccsre fogadhatunk, egy vadi új tendenciával, miszerint a hazai pálya kevésbé számít a szurkolók hiánya miatt, ezért igazán érdekes fordulatot vettek az eddigi mérkőzések, ugyanezt tartogatva a hét további eseményére is. A magyar szurkolók újra ott lehetnek kedvenceik mérkőzésein, így a magyar focira ez nem feltétlenül érvényes, bár nagy létszámmal nem számoltunk korábban sem a honi stadionokban (egy két kivétellel).

A bevezetőben említett Magyar Kupa döntőjét szerdán rendezik a Puskás Arénába, a két szereplő pedig a Budapest Honvéd FC, illetve a Mezőkövesd.

Milyen ismertebb focibajnokságra fogadhatunk ezen a héten?

  • Németország – Bundesliga (hétközi meccs és hétvégi forduló)
  • Ausztria – Bundesliga ( hétközi és hétvégi forduló)
  • Magyarország – Magyar Kupa Döntő, OTP Bank Liga 
  • Dánia – Superligaen
  • Costa Rica – Primera 
  • Lengyelország – I Liga, II Liga, Ekstraklasa
  • Csehország – Első liga
  • Portugália – Primeira Liga
  • Dél-Korea - K-League 1
  • Észtország – Meistriliiga
  • Görögország – Super League
  • Horvátország – HNL Liga
  • Izrael – Ligat Ha'Al
  • Szerbia – Kupa + Super Liga
  • Szlovénia – Prva Liga

Darts: Továbbra is otthonukban dobálóznak

Folytatódik a PDC Home Tour verseny is, továbbra is értékes fogadási lehetőségek várnak a héten. A következő eseményekből lehet válogatni:

  • PDC Home Tour
  • Remote Darts League
  • The Modus Icons of Darts

Tudtad?
Ha általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához és feltöltöd számlád, akkor a kecsegtető kezdőbónuszok mellett, egy 5000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz.
További részletek

Tenisz: Dominic Thiem eddig tökéletesen teljesít

A tenisz kedvelőinek is van amiből szemlézni. Folytatódik az Austrian Pro Series, Dominic Thiem, aki eddig háromból három meccset megnyert, a hét folyamán is villoghat, mellette megjelenik Dennis Novak, Moritz Thiem és David Pichler is. Lehet követni a Marbello Cup Series és a Matchplay 120 Series, International Tennis Series, US Pro Tennis Series eseményeit is, így nem panaszkodhatunk.

Snooker: Ronnie O'Sullivan is löki majd a golyókat 

Gyereknapi ajándékként többek között a sznúker visszatérését kaptuk, így június 1. jelentette a sportág friss rajtpontját, a Snooker Championship League zászlaja alatt.

Az élő közvetítések egész héten követhetőek, betekintést nyújtva a sportág legjobbjai megmérettetéseibe, körmérkőzéses rendszerben, így például csütörtök Mark Selby, pénteken Ronnie O'Sullivan, vasárnap pedig Neil Roberston js követhetjük.

UFC: Amanda Nunez újra ringbe száll

Vasárnap hajnalban a küzdősportok szerelmesei újra UFC mérkőzéseket követhetnek, illetve nyertes fogadásaik által gyarapíthatják pénztárcájuk, ugyanis a repertoárban több mint 12 megerősített küzdelem közül válogathatnak. Az esemény fénypontja az Amanda Nunez - Felicia Spencer összecsapás lesz.

Kövesd élőben az Unibeten

A fenti sportesemények javát élőben követhetjük az Unibet TV-n. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy érvényes fogadásotok.

Érdekesebb mérkőzések amire fogadhatunk:

június 02., kedd

június 03., szerda

június 04., csütörtök

június 05., péntek

június 06., szombat

június 07., vasárnap