Szerdától barátságos válogatott meccsekre fogadhatunk, illetve NB II, Nemzetek Ligája események és Eb-pótselejtező is lesz. Zajlik eközben az ATP Szófia és a WTA Linz tenisztorna, de lehetőség adódik snookerre és amerikai focira is tétet tenni.

Foci: Magyarország - Izland - döntő a foci Eb-s szereplésért

Szerdán barátságos válogatott meccseket követhetünk, ilyen lesz a Hollandia - Spanyolország, Belgium - Svájc és Törökország - Horvátország mérkőzés is, de számunkra a hét legfontosabb eseménye a csütörtöki Magyarország - Izland találkozó, ahol eldől, hogy ott leszünk, vagy nem leszünk ott a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon. A Puskás Arénában rendezett mérkőzés (20:45-től) sajnos zárt kapus lesz, de reménykedünk a sikerben a távolból is. Ugyancsak a kijutásért küzdenek a következő meccseken is: Szerbia -Skócia, Észak-Írország - Szlovákia, Grúzia - Észak-Macedónia.

Pénteken NB II-re lehet tétet tenni, Győri ETO - Budaörs mérkőzés vár ránk, valamint MOL Magyar Kupa meccs is lesz, a Szolnok fogadja otthonában a Gyirmótot.

Szombaton Nemzetek Ligája összecsapások kerülnek terítékre, a Portugália - Franciaország, Svédország - Horvátország, Svájc - Spanyolország és a Németország - Szerbia mérkőzések tartogatnak fogadási lehetőségeket számunkra míg vasárnap Magyarország - Szerbia találkozó lesz műsoron.

Tenisz: Bulgáriában próbálkozik Marci

Elkezdődött a februárról áthelyezett ATP Sofia Open tenisztorna, ami november 9-14 között követhető, kedden pedig Fucsovics Márton az olasz Janik Sinner ellen lép pályára. Ezenkívül a lányok is pattogtatják a labdát Linzben, hétfőtől vasárnapig. 

A héten a következő versenyekre fogadhatunk:

  • ATP - Egyéni Szófia (Bulgária), kemény (fedettpályás)
  • ATP - Páros Szófia (Bulgária), kemény (fedettpályás)
  • WTA - Egyéni Linz (Ausztria), kemény (fedettpályás)
  • WTA - Páros Linz (Ausztria), kemény (fedettpályás)
  • Challenger Férfi - Egyéni Cary (USA), kemény
  • Challenger Férfi - Egyéni Pozsony (Szlovákia), kemény
  • Bemutató - Férfi UTR Pro Match Series (Világ), kemény
  • Bemutató - Női UTR Pro Match Series (Világ), kemény

Egyéb izgalmas sportesemények a hétre:

Szerdán, csütörtökön és pénteken kosárlabda Euroliga mérkőzésekre fogadhatunk, vasárnap pedig a női kézilabda BL keretén belül a zöld-fehér lányok (Ferencváros) a német Bietigheim otthonában lépnek pályára, s próbálják feledtetni a múlt heti csúfos vereséget.

Kedden kezdődik a Snooker German Masters, hétvégén pedig MotoGP futamra lehet számítani, jön ugyanis a második valenciai futam.

Amerikai fociból is van bőven kínálat:

  • Kedd: NY Jets - New England Patriots
  • Péntek: Tennessee Titans - Indianapolis Colts
  • Vasárnap: 12 mérkőzés van programon

Kövesd élőben az Unibeten

A fenti sportesemények javát élőben követhetjük az Unibet TV-n. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy érvényes fogadásotok.

Érdekesebb mérkőzések amire fogadhatunk:

november 10., kedd

november 11., szerda

november 12., csütörtök

november 13., péntek

november 14., szombat

november 15., vasárnap