Nemzetek Ligája meccsek, köztük orosz-magyar összecsapás, illetve európai topfoci is követhető ezen a héten. Fogadhatunk ATP-tornák mérkőzéseire, magyar csapatok párharcaira a kézilabda Bajnokok Ligájában, sőt lesz darts és snooker is.

Foci: Nemzetek Ligája és élvonalbeli események terítéken

Kedden és szerdán újra Nemzetek Ligája mérkőzésekre fogadhatunk, a magyar válogatott például utóbbi nap lép pályára Oroszország ellen.

Pénteken Kisvárda - Ferencvárosi TC összecsapás várható a magyar NB I 7. fordulójának nyitómeccsén, de egyebek között lesz két francia Ligue 1 mérkőzés (Dijon - Rennes, Nimes - PSG) is.

Szombati topligás találkozók:

  • Angol Premier League: Everton - Liverpool, Manchester City - Arsenal
  • Francia Ligue 1: Olympique de Marseille - Bordeaux
  • Német Bundesliga: Bielefeld - Bayern München
  • Olasz Serie A: Napoli - Atalanta, Inter - AC Milan
  • Spanyol LaLiga: Getafe - Barcelona, Real Madrid - Cadiz

Vasárnap a Honvéd - MOL Fehérvár találkozóval zárul a honi első liga, ezen kívül NB II-es összecsapásokra is fogadhatunk.

Tenisz: Három helyszín, három torna

A Roland Garros után újra versenybe száll Fucsovics Márton, kedden Gilles Simon lesz az ellenfele. A helyszín most viszont nem Párizs, hanem Köln.

A következő ATP-tornák eseményeire fogadhatunk a héten:

  • ATP Köln
  • ATP Szardínia
  • ATP Szentpétervár

Egyéb izgalmas sportesemények a hétre:

A hétfői szünnap után, keddtől tovább pörögnek a kerekek az olasz Giro d'Italia versenyen.

Szerdán Veszprém - Celje, csütörtökön Porto-Szeged férfi kézilabda BL-meccs következik, majd hétvégén dupla magyar - román párharc vár ránk. Előbb szombaton a Győr - Ramnicu Valcea, vasárnap pedig a CSM Bukarest - FTC összecsapáson szurkolhatunk a lányoknak.

Hétfő este darts World Grand Prix döntőt rendeznek ahol a holland Dirk van Duijvenbode a walesi Gerwyn Price ellen küzd, majd csütörtökön Darts Premier League elődöntőkre számíthatunk. Mindeközben a hét folyamán snooker mérkőzésre is lehet fogadni, ugyanis zajlik az English Open.

Kedden és szerdán valamint vasárnap és hétfő hajnalban NFL mérkőzéseket követhetünk, illetve helyezhetünk el egy kis tétet rá.

Kövesd élőben az Unibeten

A fenti sportesemények javát élőben követhetjük az Unibet TV-n. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy érvényes fogadásotok.

Érdekesebb mérkőzések amire fogadhatunk:

október 13., kedd

október 14., szerda

október 16., péntek

október 17., szombat

október 18., vasárnap