Ezen a héten újra Bajnokok Ligája, illetve Európa Liga mérkőzésekre fogadhatunk, Bécsben 500-as ATP tenisztornát rendeznek, hétvégén pedig Olaszországban száguldanak a Forma1-es autók.

Foci: Szerdán Fradi - Dinamo Kijev a Bajnokok Ligájában

Hétfőn AC Milan - AS Roma rangadóval kezdjük a hetet, de ezen kívül Premier League, Bundesliga és LaLiga találkozók is lesznek.

Kedden és szerdán Bajnokok Ligája meccsekre fogadhatunk, ezekből pedig kiemelkedik a számunkra fontos Ferencváros - Dinamo Kijev találkozó, valamint a Juventus - FC Barcelona összecsapás. 

Szerdán és csütörtökön MOL Magyar Kupa mérkőzésekre tehetünk tétet, ezekből pedig kiemelkedik a Nyíregyháza Spartacus FC - Paks, valamint a Békéscsaba - Diósgyőri VTK találkozó.

Csütörtökön az Európa Liga csoportkörében a második forduló meccseire kerül sor, az Ac Milan hazai pályán fogadja a prágai Sparta-t, míg a Napli a Real Sociedad otthonában lép pályára.

Hétvégén folytatódnak a küzdelmek az európai topbajnokságokban, szombaton a Bayern München a Köln otthonában fog szerepelni, vasárnap pedig a Manchester United hazai pályán fogadja az Arsenalt. Mindeközben szombaton a MOL Fehérvár vendége lesz a Fradi.
Az NB2 14. fordulóját rendezik vasárnap. A listavezető Debrecen a Győri ETO-t fogadja vendégül, míg a Haladás a Békéscsaba ellen lép pályára, ugyancsak otthoni környezetben.

Tenisz: Balázs Attila főtáblás a bécsi tornán

A héten a bécsi 500-as, valamint a 250-es ATP Nurszultan tenisztorna eseményeire fogadhatunk. Előbbin szerepelni fog Balázs Attila is, olyan nevek mellett, mint Novak Djokovic, Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas, valamint Daniil Medvedev.

Egyéb izgalmas sportesemények a hétre:

Csütörtökön és pénteken kosárlabda Euroliga meccsekre fogadhatunk, míg szerdán és csütörtökön férfi kézilabda meccsek várnak ránk, köztük a Kiel - Veszprém, valamint a Szeged - Flensburg találkozó.

A héten repkednek a nyilak is. Előbb PDC Home Tour III-ra, majd csütörtöktől European Championship-re lehet fogadni. Utóbbi eseményen olyan nevek tűnnek fel, mint Joe Cullen, Dave Chisnall, Gerwyn Price, Peter Wright, Michael van Gerwen, Ian White stb.

Fogadhatunk a Snooker Champions League mérkőzéseire is a héten, mindeközben pedig a fiúk teljes gőzzel kerékpároznak a Vuelta a Espana eseményen.

A száguldó cirkusz a hétvégén Olaszországba látogat, a Forma 1 Emilia Romagna Nagydíj október 31 és november 1 között kerül megrendezésre.

Kövesd élőben az Unibeten

A fenti sportesemények javát élőben követhetjük az Unibet TV-n. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy érvényes fogadásotok.

Érdekesebb mérkőzések amire fogadhatunk:

október 26., hétfő

október 27., kedd

október 28., szerda

október 29., csütörtök

október 31., szombat

november 01., vasárnap

április 07., csütörtök

június 19., vasárnap