Ezen a héten indul az olasz Serie A, a német Bundesliga, a hét közepén pedig a magyar klubcsapatoknak szurkolhatunk az európai kupasorozatokban. Javában zajlik a Tour de France, a teniszezők pedig Rómában hangolnak a közelgő Roland Garrrosra.

Foci: Angol élvonal, német Bundesliga és olasz első osztályból is lehet válogatni!

A Ferencváros szerdán a BL-selejtező harmadik fordulójában vágna vissza a Dinamo Zágrebnek a tavalyi bukásért, csütörtökön a Honvéd a Malmöt fogadja, míg a Fehérvár a máltai Hibernians ellen lép pályára az Európa Liga selejtezőiben.

Hétfőn folytatódik az angol Premier League, a Sheffield Utd - Wolves, Brighton - Chelsea találkozókkal zárul az első forduló, majd hétvégén pályán láthatjuk az új szezonban először a Manchester Unitedot, aki a Crystal Palace-t fogadja vendégül. A Leedsre is érdemes majd figyelni, ugyanis szórakoztató kis mérkőzést produkáltak az Anfielden, most pedig hazai pályán szerepelnek a Fulham ellen. Vasárnap a megerősödött Chelsea a címvédő Liverpoolt fogadja.

Francia élvonalból sincs hiány a héten, kedden Montpellier - Lyon összecsapás, szerdán PSG - Metz, majd csütörtökön Olympique de Marseille - St. Etienne mérkőzés következik. Péntekre Lens - Bordeaux és Rennes - Monaco események lettek kitűzve, majd szombaton tartalmas nap vár ránk 7 mérkőzéssel, egyebek közt a Nice - PSG, a Montpellier - Angers, valamint az Olympique de Marseille - Lille.

Újra fogadhatunk német Bundesligára is, pénteken Bayern München - Schalke 04 mérkőzéssel indít az élvonal, a hétvégén 8 meccs vár ránk, mint pl. a Werder Bremen - Hertha BSC, Borussia Dortmund - Mönchengladbach, RB Leipzig - Mainz, Wolfsburg - Leverkusen találkozó.

Kezdődik az olasz Serie A, hétvégére tartogatva fogadási lehetőségeket: Fiorentina - Torino, Verona - AS Roma, Parma - Napoli, Genoa - Crotone, Sassuolo - Cagliari, Juventus - Sampdoria, AC Milan - Bologna.

Ezenkívül folytatódik a LaLiga, a spanyol élvonal leginkább a hét második felében lesz aktívabb, amikor pénteken Getafe - Osasuna mérkőzésre lehet fogadni, majd szombaton és vasárnap 5 összecsapásra is lehet számítani, pl. Real Sociedad - Real Madrid, Granada - Alaves, Betis - Valladolid.

A honi foci sem szünetel, az NB II szerdára 10 meccset tartogat, közöttük Ajka - BFC Siófok, Nyíregyháza Spartacus FC - Csákvár, Debreceni EAC - Kazincbarcika, Kaposvár - Debreceni VSC, Vasas - Szolnok, Győri ETO - Békéscsaba stb.

Tenisz: Egész héten pattognak a labdák a római eseményen

A US Open izgalmai után kontinenst váltunk és ezúttal az olasz fővárosban követhetjük kedvenceinket az ATP- és WTA-tenisztornákon. Játszik Novak Djokovic, Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas és Matteo Berrettini, valamint a női ágon ott szerepel Simona Halep, Karolina Pliskova, Sofia Kenin, Elina Svitolina, és Kiki Bertens is.

A héten a következő teniszeseményekre fogadhatunk:

  • ATP - Egyéni Róma (Olaszország) - salak
  • WTA - Egyéni Róma (Olaszország), salak
  • WTA - Páros Róma (Olaszország), salak
  • CHALLENGER Férfi - Egyéni Iasi (Románia), salak
  • BEMUTATÓ - Férfi Egyéb mérkőzések (Világ)
  • BEMUTATÓ - Férfi UTR Pro Match Series (Világ), kemény
  • BEMUTATÓ - Női Egyéb mérkőzések (Világ)
  • BEMUTATÓ - Női UTR Pro Match Series (Világ), kemény

Egyéb izgalmas sportesemények a hétre:

Jégkorong terén ezen a héten nem csak az amerikai NHL tartogat mérkőzéseket, hanem elindul az Erste Liga is, a hétvégén Fehérvári Titánok - Vasas és MAC Újbuda - DEAC meccsekre tudunk fogadni.

Az NBA rájátszási szakaszában a Los Angeles Lakers ellenfelére vár, mely vagy a Denver Nuggets vagy akár a városi rivális, Clippers lesz. Keleten pedig megkezdődik a döntő a Boston Celtics és a Miami Heat között.

Múlt pénteken elindult az NFL új szezonja, az első forduló pedig hétfő éjjel zárul a NY Giants - Pittsburgh, valamint a Denver Broncos - Tennessee Titans találkozókkal. Hétvégén pedig pörögnek tovább az események, ugyanis jön a második forduló.

Folytatódik a Tour de France, de a Tour de Luxembourg eseményeire is fogadhatunk.

Darts terén zajlik a PDC Autumn Series, fogadhatunk Peter Wright, van Gerwen vagy akár Madars Razma célbadobó képességére is.

Kövesd élőben az Unibeten

A fenti sportesemények javát élőben követhetjük az Unibet TV-n. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy érvényes fogadásotok.

Érdekesebb mérkőzések amire fogadhatunk:

szeptember 14., hétfő

szeptember 15., kedd

szeptember 16., szerda

szeptember 17., csütörtök

szeptember 18., péntek

szeptember 19., szombat

szeptember 20., vasárnap