A sportfogadók örömére három hónap szünet után újra lehet fogadni az angol bajnokikra, s mozgalmas periódus előtt állunk, ugyanis alig találunk PL-meccs nélküli napot.

Ha pedig angol fociról beszélünk, akkor illik egy igazi brit fogadóiroda ajánlatát böngészni, s nem csalódtunk, ugyanis a bet365 talán a legideálisabb hely, hogy a maximumot hozzuk ki fogadásaink által.

A bajnoki címben már nincs érték, a gólkirályban viszont igen

Ami a 2019-20-as Premier League szezon bajnoki címét illeti, még a legnagyobb Liverpool FC utálok is kijelenthetik, hogy 30 év után Klopp csapata nyeri a trófeát. Ennek ellenkezőjére jelenleg is lehet fogadni, pl. a Manchester City bajnoki címe 101.00-ás szorzón játszható meg.

Még egy érdekesség a bet365-nél, hogy fogadhatunk a győztesre, úgy hogy a Liverpool, illetve a Manchester City teljesítményét nem vesszük figyelembe. Ebben az esetben a Leicester (3.hely, 53. pont) sikerére így a visszatéréskor 1.33-as szorzón fogadhatunk, a Chelseare (4.hely, 48 pont) 5.00 az odds, míg a Manchester Unitedra (5.hely, 45 pont) 9.00.

A Norwich egy lábbal már a Championshipbe van, így nem csoda, hogy alig 1.11-es szorzót ajánlanak arra, hogy kiesik. Fekete felhők pörögnek az Aston Villa fölött is, mely csapat kiesésére 1.33-as szorzón fogadhatunk, míg a Bournemouth búcsúzására 1.80-as oddson.

Jó kis hasznot húzhatunk, ha pl. gólkirályi címre fogadunk, ugyanis itt már a legesélyesebb Jamie Vardy-ra is 2.87-as szorzót találunk. A Leicester City csatára 19 gólnál tart, őt követi az ágyús Pierre-Emerick Aubameyang 17 góllal (4.50), illetve Sergio Agüero (6.00) és Mohamed Salah (7.00), utóbbi kettő 16 góllal fejenként.

Milyen PL-mérkőzésekre fogadhatunk az elkövetkezendő napokban?

Az angol bajnokság az Aston Villa - Sheffield United találkozóval folytatódik, szerdán, majd ugyancsak aznap a Manchester City az Arsenalt fogadja. Pénteken jön egy igazán izgalmasnak ígérkező Tottenham - Manchester United, míg vasárnap Mersey-parti rangadót rendeznek, jön tehát az Everton - Liverpool.

2020 jún 17.

2020 jún 19.

2020 jún 20.

2020 jún 21.

Összegyűjtöttük a bet365 legjobb ajánlatait

Amennyiben még nem rendelkezel számlával a brit fogadóirodánál, akkor mindenképp érdemes kihasználnod a kezdeti ajánlatukat, mely így szól:

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

További részletek a számlanyitási ajánlatról

Labdarúgás gyűjtő bónusz

Akár 70% bónusz válogatott bajnokságokra tett gyűjtők után a bet365-nél.
3+ választásból álló mérkőzés előtti gyűjtőkre érvényes a hagyományos Játékidő eredménye, Mindkét csapat szerez gólt vagy Eredmény/Mindkét csapat szerez gólt piacokon. A bónusz százaléka a választások számától függ. A bónusz maximum 100.000£ és a nyereményre vonatkozik. Fogadási korlátozások és feltételek érvényesek. Csak új és jogosult ügyfelek.

További részletek a gyűjtő bónuszról

Labdarúgás fogadáskészítő

Egy szelvényen ugyanaz a meccs több eseménye is szerepelhet. Maximum hat választást használhatsz az egyedi fogadás létrehozásakor. A legnépszerűbb piacok:

  • mérkőzés eredmény
  • mindkét csapat gólt lő
  • gólok száma

További részletek a fogadáskészítőről

Hozd ki a legtöbbet te is az angol Premier League fogadásaidból, oszd meg velünk véleményeid, tippjeid akár a fórumon, akár játékainkban, illetve inspirációként használhatod a sportfogadás tippek oldalunkat is.

Premier League fogadási lehetőségek a bet365-nél

Borítókép: Fotó: RootsShoots/Shutterstock