A Serie A éllovasa, a Juventus jókora pontelőnyre tett már szert a ranglistán, de a pénteki Inter elleni összecsapáson amúgy sem csak a pontok megszerzésének szükségszerűsége a tét. 

A torinói csapat 45 otthoni mérkőzésből 40-t nyert, a milánói csapat ellen pedig az utolsó hat meccsből négyet. Ilyen helyzetkép tükrében, elvárt egy újabb győzelem a ranglista harmadik helyezettje ellen főleg, hogy az Inter játékformája nem a legfényesebb. Utolsó öt meccsükből csak egyet nyertek. Az Inter abban bízik, hogy Mauro Icardi eredményessége a Juventus ellen sem szakad meg.

december 07., péntek

A spanyol bajnokságban is izgalmas mérkőzések várnak a rajongókra, hiszen szombaton az Espanyol - Barcelona katalán rangadóra és a Valencia - Sevilla összecsapásra kerül sor. A Barcelona félrelépése, új esélyt adna a Sevillának, hogy megint feljusson a La Liga első helyére.

További kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.12.06. (10:45).