Egy szerencsés Ladbrokes fogadó hatalmasat kaszált, többek között egy kis La Ligás drámának is köszönhetően.

Emberünk megjósolta, hogy három csapat (Chelsea, Espanyol, Gabon) nyerésre áll félidőben, viszont a vége majd döntetlen lesz.

A Gabon - Marokkó találkozón Nayef Aguerd öngóljának köszönhetően 2-1-re vezetett Gabon a 81. percben, de Achraf Hakimi a 84-ben szerencsére egyenlített, míg a Chelsea - Brighton mérkőzés viszonylag könnyedén alakult a fogadó javára. A valódi dráma  (Cadiz - Espanyol) azonban még csak most kezdődött. Manu Morlanes 10-ik perces góljával 1-0-ra vezetett az Espanyol a félidőben. Alvaro Negredo már a második félidő elején kiegyenlített, így játékosunk dörzsölte kezeit, s izgalommal várta a maradék perceket. Volt is izgalom, s míg a 80-ik percben a VAR visszavont egy hazai gólt szabálytalanság miatt, játékosunk bő nyállal káromkodhatott a 91-ik percben amikor Ivan Alejo betalált az Espanyol hálójába. Hiába örvendett azonban a hazai csapat szurkolótábora, ugyanis azon a napon csak egy személy lehetett boldog. A Ladbrokes játékosa. Jött ugyanis Raul de Tomas, s a ráadás 6-ik percében megszerezte az Espanyolnak az egyenlítő gólt, míg a játékosnak egy évre való fizetést (legalább).

Alex Apati, a Ladbrokes szóvivője így fogalmazott:

Ez a szezon eddigi egyik legjobb fogadása. A csillagászati szorzón (4844.00) tett tét után a szerencsés ügyfél nem kevesebb mint 4 darab, utolsó 10 percben érkezett gólt kellett kivárjon, amelyekből végül mindegyik a fogadószelvény szerint történt.

A teljes nyertes szelvény így nézett ki:

  • Gabon vs. Marokkó félidő hazai/végeredmény döntetlen @19.00
    Eredmény: Gabon 2-2 Marokkó (Allevinah 21', Aguerd OG 81', ill. Boufal, 74', Hakimi, 84')
  • Brighton vs. Chelsea félidő vendég/végeredmény döntetlen @17.00
    Eredmény: Brighton 1-1 Chelsea (Webster, 60', ill. Ziyech, 28')
  • Cadiz vs. Espanyol félidő vendég/végeredmény döntetlen @15.00
    Eredmény: Cadiz 2-2 Espanyol (Negredo, 54', Alejo, 90+1', ill. Morlanes, 10', de Tomas, 90+6')

Teljes tét - £6.50

Teljes nyeremény -  £31,492.50