Az ukrán Dayana Yastremska nem a legderűsebb pillanatait éli a jelenlegi világhelyzet miatt, de mégis a múlt héten döntőt játszott Lyonban. Ellenfele, Caroline Garcia az elődöntőig menetelt ugyanazon a francia tornán.

Dayana Yastremska (Fotó: Mai Groves/shutterstock.com)

A selejtezőből a negyeddöntőbe jutása Dubaiban és az említett Lyon-i fináléja azt sejtetik, hogy Dayana (WTA 103.) végre kimászik a hosszas hullámvölgyből. Legutóbb 2019-ben volt tornagyőztes és ugyanabból az évből származik a két Garcia elleni győzelme is, amelyeket Strasbourgban salakon, illetve Pekingben kemény borításon szerzett. A francia ellenfele szintén a múlt héten adta annak jelét, hogy ismét számolni kell vele, ugyanis három egymás utáni, döntő játszmás meccs után, az utolsó négy között állították meg a hazai pályán Lyonban. Caroline (WTA 66.) szintén 2019-ben nyert legutóbb WTA-tornát (Nottingham).

A szürke időszakaik után hasonló feltörekvő lendületet mutat a két játékos, de Yastremska valamivel meggyőzőbbnek látszik Garciánál, mivel Dubaiban Barbora Krejcikovát, Lyonban pedig az Australian Openen nyolcaddöntőző Sorana Cirsteat is verte. Nem feledkezhetünk meg Carolinenak a Simona Halep elleni Doha-i győzelméről sem, de az ukrán játékos mintha most jobb formában lenne és az egymás elleni mérleg tudata is segíthet neki ezen a mérkőzésen.

március 10., csütörtök

Játék hendikeppel Yastremska, Dayana -1.5 @ 1.84

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.03.09., 07:26.