Második alkalommal szervezi meg az Unibet a nulla találatos tippjátékát. Már a játék neve is árulkodó, hogy itt nem valami hagyományos nyereményjátékról van szó. És valljuk be, nem is az!

A játék lényege, hogy egy sima Unibetes regisztrációval, anélkül, hogy befizetnél, vagy fogadást kellene kötnöd részt vehetsz és beküldheted te is foci-vb-s tippsorod teljesen ingyen. Mind a 48 csoportmeccs kimenetelére tippelned kell, DE itt jön a csavar, ugyanis akkor leszel nyertes ha egyetlen egy találatod sem lesz. Igen, jól olvastad. Nem szabad eltalálnod egyik mérkőzés kimenetelét sem. 

Most lehet, hogy azt gondolod, hogy ez egyszerű, de hidd el, hogy nem az. A tavaly megrendezett labdarúgó Európa-bajnokságon is volt hasonló nyereményjáték az Unibeten (e fórumtémában külön foglalkoztunk vele), és a csoportkör után 3 játékosnak sikerült ez a teljesítmény, mellesleg érdekesség, hogy mind a hárman magyarok voltak. Igen, mert ez az ajánlat a teljes nemzetközi piacra vonatkozik. Akkor 36 csoportmeccsre kellett tippelni TÉVESEN, most meg 48 mérkőzésre.

Hogyan tudsz részt venni az Unibet ingyenes játékán?

Először is regisztrálnod kell az Unibetre, majd ezt követően ki kell töltened, majd beküldened a foci-vb-s tippsorod. Semmi sincs elveszve ha meggondolnád magad, ugyanis a tippsorod módosíthatod a torna kezdetéig. Videós bemutató a játékról:

Amennyiben sikerül a performansz, és nulla találattal zárod a tippjátékot, akkor a nyereményed 40 millió forint. Ha több játékosnak sikerül ezt teljesítenie, akkor a nyereményalap annyi felé oszlik ahány nulla találatos szelvény/tippsor született.

Felhasználási feltételek

  • A játékban való részvételhez egy regisztrált Unibet számla szükséges.
  • Egy Unibet számlához csak egy leadott fogadószelvény tartozhat.
  • A részvételhez mind a 48 meccsre meg kell adni egy tippet, enélkül a fogadószelvény nem érvényes.
  • A nyereményalap 40 millió Ft. Ha több nyertes is van, akkor ők egyenlő mértékben osztoznak a nyereményalapon.
  • A nyeremény(alap) akkor kerül kiosztásra, ha egy vagy több játékos az összes meccsre rossz tippet ad, azaz a mérkőzések végkimeneteléből egyet sem talál el helyesen.
  • A részvétellel a játékos elfogadja, hogy az Unibet e-maileket, illetve egyéb szöveges üzeneteket küld a promócióval és más marketing kampányokkal kapcsolatban.
  • A részvétellel a játékos elfogadja, hogy az Unibet felhasználhatja marketing célokra a játékos nevét stb.
  • A fogadószelvény kitöltésének és leadásának határideje 2022. november 20. 17:00 (CET).
  • Az Unibet fenntartja a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassa vagy megszüntesse a promóciót.
  • Az Unibet általános felhasználási feltételei érvényesek.

Tetszik a játék? Akkor próbáld ki ingyen az Unibeten ITT!

Amint fent említettük a játék teljesen ingyenes, viszont ha te valamikor még is befizetnél, akkor érdemes tudnod, hogy van egy EXKLUZÍV ajánlatunk is az Unibettel. Amennyiben általunk regisztrálsz, és feltöltöd számlád, akkor az új játékosoknak járó bónuszokon kívül még egy 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülsz. További részletek erről!