Az Inter keményebb dió lesz a vendégeknek, mint volt otthon a Juventus.

Zsinórban az ötödik győzelmét aratta hétvégén az Empoli vendégeként az Internazionale Milano csapata, amely szerda este hazai környezetben a Sassuolo gárdáját fogadja. 

Teljesen megérdemelten áll az olasz bajnoki tabella élén a Simone Inzaghi vezette Nerazzurri, amely eddig minden meccsén begyűjtötte a három pontot. Tette ezt úgy, hogy közben 14 szerzett és 1 kapott góllal hozta le a meccseket, ami szintén magasan a legjobb gólkülönbség a ligában. 

Fogadásfokozó:

Hakan Calhanoglu gólt szerez a 16-oson kívülről

9.50    10.00

Inter 3-0-ra nyer

9.50    10.00

Nagy győzelmet aratott a kicsi Sassuolo szombaton, mikor az olasz rekordbajnok Juventust döngölte földbe a 4-2-re végződött találkozón. Volt itt minden, kezdve az öngóloktól a ki nem állított játékosig, de a lényeg, hogy összességében teljesen megérdemelten tartották otthon a három pontot Berardiék. 

Tippek, vélemények?

Szerdai mérkőzések:

szeptember 27., szerda

Inter - Sassuolo Stream

A szerda esti Inter - Sassuolo találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!