A legutóbbi fordulóban a Bundesliga öt legjobb csapata sorban győzelmet arattak és ez megismétlődhet a következő fordulóban is.

Az éllovas Bayern az utolsó helyezett Paderborn csapatát fogadja, míg a Dortmund a formából kiesett Werder Bremen otthonába utazik a Haaland nevű gólgépével. Izgalmas összecsapást ígér a szombati Schalke - Leipzig mérkőzés.

Spanyolországban a Real és a Barcelona jól eltávolodtak a többi csapattól a tabella élén és ezt az előnyt még tovább növelnék. Mindkét csapat tudja, hogy egy botlás nagy előnyt adna a riválisnak a bajnoki cím megszerzésének versenyében.

Olaszországban a Serie A-ban egyre hevül a harc a bajnoki címért. A Juventus az utolsó helyezett SPAL otthonában fog játszani, míg az Inter visszaszerezné a nyerő formáját a kínlódó Sampdoria ellen miután kikaptak a Laziótól.

Franciaországban a PSG 13 forduló óta veretlen és ezt a sorozatot a Bordeaux szakítaná meg. A Bajnokok Ligájában elszenvedett vereségük után, Tuchel emberei stílusosan zökkennének vissza nyerő formába.

Tengerentúl, az NBA-be LeBron vezetésévével a Lakers egymás után fog összecsapni a Grizzlies ás Celtics csapataival azzal a feltett szándékkal, hogy növelni tudják előnyüket a Nyugati Főcsoport élén.

Kiemelt események

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.02.20. (07:30).