A magyar férfi jégkorong válogatott utolsó mérkőzése következik a 2023-as finn-lett közös rendezésű világbajnokságon, és hatalmas a tét a mieink számára.

A nagyok közül nem tudtunk meglepni egyetlen egy válogatottat sem, viszont ez teljesen várható volt.

Már az indulás előtt tudni lehettet, hogy a hoki vb-n két fontos meccse lesz Magyarországnak. Az egyik a franciák, a másik pedig Ausztria ellen.

Franciaországot hosszabbítás után sikerült 3-2-re legyőzniük a fiúknak, hétfőn pedig a sorsdöntő meccs következik az osztrákok ellen. Ha sikerül a bravúr, akkor Magyarország ott lesz a jövő évi prágai-ostravai tornán, a legjobbakkal együtt.

Az Ausztria elleni mérlegünk nem a legjobb, viszont legutóbb sikerült őket legyőznünk egy felkészülési mérkőzésen. Ezen kívül fontos tényező, hogy mivel a Fehérvár AV19 az osztrák ligában szerepel, ezért a játékosok java ismeri egymást.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Kevin Constantine, így nyilatkozott a hétfői meccsel kapcsolatosan:

Azért kezdtük meg augusztusban a közös munkát, hogy a vb-n kiharcoljuk a bennmaradást, ami még nem fordult elő a magyar hoki történetében. Ezért videóztunk, edzettünk, elemeztünk, teszteltünk, játszottunk mérkőzéseket, mindent.

Kiemelte: szó sincs arról, hogy hátrány lehet az, hogy az osztrákok pihenőnap után játszanak velük hétfőn.

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

május 22., hétfő

Nem felénk kacsintanak a fogadóirodák

Fogadás szempontjából, látható, hogy az irodák Ausztriának adják a nagyobb esélyt, ugyanis győzelmükre alig 1.58-as szorzót kínálnak, míg a rendes játékidős magyar siker 4.60-at ér. 

Mi is döntetlent játszottunk, ők is a franciákkal, így akár a rendes játékidős remi sem zárható ki, amelyre az odds 4.70 az Unibeten.

Magyarország sikere, akár a hosszabbításban is, 3.30-at ér, a kevésbé merészek viszont bevállalhatják a +1,5 gólos hendikep fogadást a magyar válogatottra, ami 1.83-as szorzón játszható.

Gólszerzőkre is fogadhatunk, és ezen a piacon a magyar játékosok szempontjából a legnagyobb esélyt a találatra Galló Vilmosnak adják (4.25-ért fogadhatunk a góljára), őt követi Nagy Gergő és Sofron István. Utóbbi kettő találata 4.40-es szorzón játszható.

Erdélyben is követhető az osztrák - magyar hoki-vb meccs

A 2023-as jégkorong világbajnokság közvetítési jogait Magyarországon a Sport 1 szerezte meg, így TV-ben náluk követhető, 19:20-tól (magyar idő szerint).

Amennyiben viszont erre nincs lehetőségünk, vagy egyéb alternatív megoldást keresnénk, akkor az Unibet élő közvetítés részlege tökéletesen szolgálja a célt.

Mindössze egy aktív Unibetes számlára van szükségünk, ami azt jelenti, hogy fogadási egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt legalább egy elhelyezett érvényes fogadásunk. 

Gyakorlatilag, ha valaki most regisztrál az Unibetre, akkor az még nem elegendő, hanem fel is kell töltenie a számlát egy minimális összeggel.

Magyarországon élőknek a minimális befizetés bankkártya által 3300 forint, míg az erdélyieknek 25 RON-t kell befizetniük (bankkártyával) a román Unibetre annak érdekében, hogy a mérkőzést megtekinthessék.
Fontos tudni, hogy nem a közvetítés kerül ennyibe, hanem csupán ez a minimális befizetendő összeg, amit akár utólag ki is kérhetünk.

Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

Nagyszerű ajánlat új Unibet játékosok számára

Amennyiben valaki úgy dönt, hogy regisztrálni szeretne az Unibetre, akkor azt érdemes általunk tennie (az alsó regisztrációs gombra kattintván), mivel ebben az esetben az üdvözlő bónuszokon (20.000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés) kívül egy 10.000 Ft értékű ingyenes fogadásban is részesülhet.

Erdélyi látogatóink számára sajnos jelen pillanatban még nincs hasonló exkluzív ajánlatunk, viszont új játékosként ők is részesülhetnek a 100%-os befizetési bónuszban, ami akár 300 RON is lehet, sőt melléje jár még 150 ingyen pörgetés a Burning Hot nyerőgépen.

Unibet Regisztráció

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 22. 8:17 UTC.

Borítókép: A magyar válogatott tagjai bemelegítenek a jégkorong-világbajnokság negyedik fordulójában. Fotó: MTI/Illyés Tibor