Három forduló után 10-es oddsért kínálják. Te fogadnál rá?

A francia támadó kettesével rúgja az utóbbi hetekben a gólokat, amire a Real Madrid trénere, Julen Lopetegui is reagált. "Benzema mint gólkirály? Miért ne? Megvan a képessége ahhoz, hogy rendkívül hatékonyan fejezze be a támadásokat, így nem tartom elképzelhetetlennek a gólkirályi címet" - nyilatkozta a spanyol szakember. Az előző idényben összesen rúgott 5 gólt, most pedig három meccs után már 4-nél jár.

Hatékonyság, ez lehet a kulcsszó, hiszen az átlagos lövési statisztikája nem változott, tehát hasonló mennyiségben próbálkozik, mint korábban, csak nagyobb százalékban eredményes. Korábbi teljesítményéből kiindulva, nem biztos, hogy ezt hosszútávon is tartani tudja majd, de úgy néz ki Ronaldo távozása után sem maradnak gólok nélkül Madridban.

Spanyol gólkirályok a 2008-09-es idény óta:

Az Unibet fogadási kínálatában Lionel Messi a favorit, aki a Real Madrid támadójával holtversenyben vezeti a góllövőlistát. Ahogy a fenti képen látható, ahhoz hogy valaki a LaLiga legeredményesebb játékosa legyen, nagyjából olyan 35-40 gólt kell szereznie. Benzema eddigi karrierje során még egyetlen bajnoki idényben sem tudott 30 fölé jutni, legjobb szezonja a 2015-16-os volt, amikor 27 meccsen lépett pályára, és 24 találatot szerzett.

Ki lesz a LaLiga gólkirálya?

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018-09-03, 16:00