Egyes interneten keringő és magyar média által felkapott információk szerint a magyar bajnok csapat tárgyalásokat folytat a portugál edzővel, akit a hét elején menesztettek az AS Roma kispadjáról.

Nem minden igaz amit az interneten írnak

Szerda este a zöld-fehér szurkolók az Index internetes portálon a következő címmel találkozhattak: 

Elképesztő pletyka: a Fradi tárgyalni kezdett José Mourinhóval

A labdarúgást kedvelő olvasó azért rákattint egy ilyen címre, nem? Azért nem Józsi bácsiról van szó, aki eddig a mennyei 3-ban aludt a kispadon, hanem mégis a focivilág egy ikonikus alakjáról, aki mellesleg komolyabb eredményeket is elért vezetőedzőként.

Nos, találtak az X-en (ex-Twitter) egy bejegyzést, melyet a TranzferSource nevű közösségi oldal tett közzé, akiről alapjáraton ennyit tudunk meg:

Insider journalist network of transfer news and informations from the world of European Football |   Feel free to reach out via DMs

A következő adat viszont árulkodóbb, ugyanis a 2022 júniusában csatlakozott oldalt eddig 198-an követik, és lehet mostantól köztük van egy pár magyar sajtóorgánum is.

Az is érdekes, hogy idén volt 10 bejegyzésük, azelőtt pedig a legutolsó 2023 június 28-án született és az is Szoboszlai Dominik Liverpoolba való átigazolásáról szólt.

Csak úgy mellékesen a labdarúgás átigazolási piacának ikonikus alakját, az olasz Fabrizio Romanót 19,6 millióan követik. Van azért köztük némi különbség.

Valaki szerint Mourinho már Budapesten van

De visszatérve a portugál menedzserre, az olasz fővárosiak a hétvégén Milánóban szenvedtek egy újabb vereséget, és emiatt betelt a pohár a farkasoknál. José Mourinhót menesztették, helyette pedig Daniele De Rossi veszi át az irányítást az AS Románál.

Nyilvánvaló, hogy elkezdtek pletykálgatni Mourinho sorsáról, viszont amint látjuk az internet néha egy nagyon sötét világ és oda fajult, hogy minimális követőtáborral rendelkező közösségi oldalakat is komolyabban vesznek. Született is a posztjuk alatt egy pár bejegyzés amikből idéznénk:

Is this legit? Would be amazing for Hungarian football and @Fradi_HU

He is hungary for a trophy and that would get it done

This information is out of date. Mourinho has arrived in Budapest, he is in the Ferencváros stadium. (szerk. megj. mellékelve egy Mourinhós kép amint a Fradi kispadján ül - ami ha minden igaz, akkor a 2014-es Ferencváros - Chelsea stadionavatóról származik)

Jó lenne, főleg, ha az edzőképzésben is szerepet vállalna. Lenne mit tanulni tőle. - fejtette ki gondolatait magyarul, Árpád

Egy dolog biztos, Mourinho érkezése Budapestre érdekesebbé tenné az NB1-et, főleg úgy, hogy mint tudjuk vannak kellemesebb élményei a magyar fővárosban megtett látogatásai során. Egy a pár közül az alábbiakban.

Az információ hitelességét kezeljétek megfelelő módon, már csak abból is kiindulva, hogy az átigazolási piacra fogadási lehetőségeket kínáló irodák meg sem említik a magyar klubot, mint akár utolsó opció sem. Tippmixprónál és Vegasnál is kerestünk vezetőedzők sorsára vonatkozó fogadási lehetőségeket, de nem találtunk. Beírtuk a keresőbe is a nevét, de azt a választ kaptuk, hogy nincs találat.

Az Unibetnél és a Betfairnél viszont fogadhatunk José Mourinho sorsára. Előbbinél 4.00-ás szorzón helyezhetünk el tétet arra, hogy a következő klub amit vezetni fog az a Newcastle United lesz, míg 5.00-ért az játszható, hogy bármely Szaúd-Arábia-i klubhoz igazol. A portugál nemzeti válogatott élére is nagy eséllyel pályázik, 6.00-ért, egy visszatérés a Chelseahez pedig 8.00-át ér.

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez és máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

A Betfairnél hamarabb látják Félixet egy arab csapatnál, erre mindössze 3.50-et adnak, míg a legkisebb esély szerintük az, hogy az ír válogatott vezetését veszi át, 81.00-ért.

José Mourinho következő klubja az oddok alapján

 Newcastle United 4.00
Bármely Szaúd-Arábia-i Pro League csapat 5.00
Bármely MLS (Egyesült Államok) csapat 6.00
Portugália 6.00
Chelsea 8.00

Unibet teljes fogadási kínálat

Szerintetek mekkora lenne a reális odds a portugál menedzser Fradi edzői pozíciójára?

Borítókép: Fotó: Jose Breton- Pics Action/Shutterstock