A régebben regisztrált tagok talán még emlékeznek az első SPF Klub hűségprogramunkra (2013-ban indult) , ahol pontokat gyűjthettek, majd ezeket pénzre, vagy akár nyereménytárgyakra lehetett átváltani. Most egy teljesen új koncepcióval érkezünk.

Az évek során megtapasztaltuk, hogy fórumtagjaink a pörgős, gyors leforgású játékokat kedvelik, s ennek tudatában gyakorlatilag üres lapról kiindulva építettük újra a hűségprogramunkat, az SPF Klubot. A célunk az volt, hogy a sportfogadó közösségünk aktív felhasználói jutalékban részesüljenek, és mindezt a lehető leggyorsabban.

Miről szól az SPF Klub?

A hűségprogramunk működése nagyon egyszerű. Egy adott hó elején közöljük veletek a havi keretet (pl. júliusban ez most 100 000 forint), illetve azt, hogy hány fórumtag részesül jutalékban (pl. top30).
Minden hónapot a fórumtagok tiszta lappal kezdenek, nulla pontról kiindulva, s a cél a minél több pontszerzés különböző aktivitások által.

Hogy milyen aktivitást pontozunk? Íme:

1. Fórumos aktivitás, pl.:
- saját napló indítása, vezetése;
- sportfogadó társak segítése akár a fogadóirodás, akár a sportágas témákban (és nem csak);
2. Gondolatok, vélemény megosztása a weboldalunkon megjelenő cikkek alatt.
3. Minél több nyertes tipp beküldése játékainkban.
4. Vélemény kifejtése egy általad használt fogadóirodáról.

Több, mint 15 éve működik a Sportfogadas.org, s az évek során fórumtagjaink rengeteget hozzátettek, hogy a weboldal mai napig is számos sportfogadás iránt érdeklődőnek akár kiindulópont legyen, akár egy olyan hely, ahol értékes információt, tippet találhasson. Most itt az idő, hogy ezek a fórumtagok díjazva legyenek. 

Az SPF Klub oldalon a hűségprogram prezentációját találod, a menüpontokon haladva pedig megtekintheted a saját pontszámod, a havi eredményeket, és a legfontosabb, hogy átnézd akár többször is a szabályzatot. A program egyébként bármikor elérhető a weboldalunkon, a profil menüpontnál.

Amennyiben regisztrálva vagy, akkor nincs más hátra, minthogy légy aktív, gyűjtsd a pontokat annak érdekében, hogy részesülj a havi nyereményalapban. Ha pedig még nem vagy fórumtag, akkor itt az idő, hogy regisztrálj!

Szívesen olvassuk észrevételeitek, véleményeitek a megújuló hűségprogramunkról, az SPF Klubról, akár e hír végén hozzászólásként, akár a fórumon (ezek által is pontokat lehet gyűjteni, de ne csak azért írjatok).

Köszönjük, hogy vagytok, s cselekedeteitekkel ti is hozzájárultok e weboldal és a fórum működéséhez.

SPF Klub Fórum Regisztráció