A Napoli elleni idegenbeli gyalázat után most hazai pályán éghet meg az Öreg Hölgy.

Mint utóbb kiderült, az előző fordulóban nem vitt magával elég mákot dél-olasz útjára a Juventus együttese, amely történelmi vereséget szenvedett a Napoli otthonában (5-1). A csapás egyszerű és nagyszerű volt a nápolyiak szemszögéből, hiszen újfent bebizonyosodott, hogy kiemelkedő szezont fut a gárda.

Az Atalanta idén gőzerővel indította újra gólgyárát, aminek az lett az eredménye, hogy négy tétmeccsen összesen 17 gólt rámolt az ellenfelek hálójába. Ha ez a lendület vasárnapig kitart, akkor szinte biztosra vehető, hogy a torinói házigazda sem fogja megúszni a dugót vagy dugókat. 

A 19. forduló vasárnapi programja:

január 22., vasárnap

Juventus - Atalanta Stream

A vasárnap esti Juventus - Atalanta találkozót élőben követhetjük mi is a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem számos egyéb mérkőzést, pl. az Ausztrál Open találkozóit.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-20, 08:00

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: Wpadington/Shutterstock