A Juventus már nem nagyon tud meglepetést okozni.

A rosszul sikerült bolognai kirándulása után (1-1) hazai pályán játssza következő bajnoki mérkőzését a Juventus együttese, amely 33. forduló szerdai játéknapján a Lecce csapatát fogadja.

Siralmas április hónapot tudhat maga mögött a torinói egylet, hiszen négy egymást követő bajnoki meccsen csak egyetlen pontot tudott szerezni. Ehhez hasonló negatív sorozat csak nagyon ritkán fordul elő az olasz rekordbajnoknál, most viszont olyan gödörbe került a gárda, amiből nehéz lesz kievickélnie. Pedig egy megrázó ébresztőre mihamarabb szükség lenne a zebráknál, ugyanis a Bajnokok Ligája indulás a borítékolástól még nagyon messze van.

Tippek, vélemények?

május 03., szerda

Juventus - Lecce Stream

A szerda esti Juventus - Lecce találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: Sinseeho/Shutterstock