A torinóiak pontlevonása után is elérhető közelségben a Bajnokok Ligája.

Két hónappal azután, hogy az Olasz Labdarúgó Szövetség 15 ponttal megnyirbálta az olasz rekordbajnok egyenlegét, nem sokan gondolták, hogy vajmi esélye lesz a zebráknak a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyekre odaérni. Nos, mára nagyon sokat változott a helyzet, ugyanis a menet közben többször is lesajnált Juventus, szépen feltornázta magát az esélyesek közé.

A szombati esti Verona elleni csatával együtt összesen 11 meccs vár még  Massimiliano Allegri fiaira, akik további eredményes munkavégzés esetén még akár a dobogón is zárhatják a szezont.

A 28. forduló szombati programja:

április 01., szombat

Juventus - Verona Stream

A szombat esti Juventus - Verona találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 30. 5:9 UTC.