A londoni teniszvilágbajnokság csoportkörei pénteken befejeződnek. Mindkét csoport első két helyén végző játékosa szombaton az elődöntőben méri össze erejét, vasárnap pedig jön a finálé. Mi pedig élőben követhetjük az eseményeket a Bet365 irodánál.

A teniszrajongók nagy részének teljesült a vágya. A két nagy titán, Roger Federer és Novak Djokovic már az elődöntőben van. A hatszoros svájci bajnoknak kissé meg kellett izzadnia a továbbjutásért, de meccsről-meccsre javított játékán. Roger vasárnap a 100. tornagyőzelmét ünnepelheti. Ehhez Novaknak is lehet egy-két szava, aki az idény második felét majdnem teljes mértékben dominálta és jelen pillanatban ijesztően jó teniszt játszik.

(Fotó: David Jones/Flickr)

A focirajongók sem lesznek elhanyagolva, hiszen Brazília barátságos meccset fog játszani Uruguay ellen. A tét nélküli meccseken az ötszörös világbajnok kiváló sikersorozatot tanúsított. Úgy nyerték mind a nyolc mérkőzésüket, hogy még gólt sem kaptak. Ez a futam olyan ellenfeleket tartalmazott mint, Németország, Horvátország és Argentína. Uruguay elveszítette utolsó két barátságos mérkőzését Korea és Japán ellen, így kérdéses ellenállásuk eredményessége. A Premier League nagy számban lesz képviselve az Arsenal otthonában, az Emirates Stadionban zajló összecsapáson, hiszen Alisson, Firmino, Jesus, Willian, Richarlison és Ederson is játéklehetőségben reménykedhet. A brazilok ez a meccs után sem fognak pihenni, hiszen kedden már Kamerun ellen játszanak.

Az Afrika Kupa selejtezői is érdekes látnivalót tartogatnak a rajongók számára. A Marokkó - Kamerun összecsapás igazi csemege, hiszen a vendégcsapat vezeti az A-csoportot, de csak egy pont előnyük van a házigazdákkal szemben. Csak az első hely biztosítja a kijutást, ezért mindkét csapat számára nagy a tét. A J-csoportban is a két legjobban helyezett csapat néz egymással szemben. A három pont előnnyel rendelkező Tunézia, az eddigi 100%-s eredményességét szeretné  megőrizni Egyiptomban.

Wolverhamptonban folytatódnak a Grand Slam of Darts izgalmas összecsapásai. A negyeddöntők különösen ígéretesek, ezért semmi szín alatt nem szabad kihagyni. A várva-várt döntőre pedig vasárnap kerül sor.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.11.16. (11.32).