Szilveszterkor szokás szerint beszédet fog mondani II. Margit dán királynő, az Unibetnél pedig fogadhatunk rá, hogy milyen szavakat fog kiejteni arisztokratikus száján. Kobe Bryant említése 350-es szorzó.

Az ilyen jellegű tippelések azért érdekesek, mert az iskolában, különböző rendezvényeken, vagy épp magyar politikusi beszédek során tudjuk, hogy nagyjából mennyire maradnak diplomatikusak a nép élén járók. Csak hogy nagyjából be tudd határolni miféle uralkodóról van szó: Dronning Margrethe 1972 óta van trónon, kalandos körülmények vezettek idáig. Nem volt fiútestvére, ezért új öröklési törvény bevezetésére volt szükség. Szeretett tanulni, politológia, filozófia mellett még őskori régészettel is bővítette ismereteit. Remek művészi érzéke van, több kiállítása is volt már, és ha kezedbe kerülne a Gyűrűk Ura dán kiadása, na abban az ő illusztrációi szerepelnek.

II. Margit. Fotó: MarkauMark / Shutterstock.com

Mint minden más vezetőnek, Margitnak is közléskényszere van, ezért szilveszterkor beszédet szokott tartani. Mivel már tradíció, ezért fogadni is lehet rá, hogy milyen szavakat fog kimondani a népnek intézett soraival. Az Unibetnél az Egyéb - Nem sport kategórián belül a Dánia fül alatt találhatjátok a kínálatot, amiben mindenféle lehetőség feltűnik. A teljesség igénye nélkül néhány: 2020, Európa, klíma, EU, határzár, Donald Trump, Snapchat, Maradona, wc-papír, vagy épp cigaretta. Nyilván nem fog elejteni egy fuckot, szóval az erre kínált 125-ös szorzóra kár is fogadni. Ha nem tudtok dánul, akkor google fordító kelleni fog!

A Királynõ 2020-as beszéde - lehetőségek:

A szorzók az Unibet fogadóirodától származnak, ahol a teljes kínálatot találjátok. Az oddsok ekkor voltak érvényben: 2020. december 17. - 21:05