A francia bajnokságban nyolc forduló után az Angers meglepetésszerűen a második helyre kapaszkodott fel, de a szombati PSG elleni mérkőzésük lesz az ütőerejük valós tükörképe.

A párizsiak jelen pillanatban a Ligue 1 éllovasai 18. ponttal, az Angers pedig csak két pont lemaradással a második a tabellán. Bár nehezen elképzelhető, hogy a vendégcsapatnak akár egy pontot is sikerül majd kicsikarni a francia fővárosban, nem kell elfelejteni, hogy a PSG legutóbbi otthoni bajnokiját elveszítette a Reims ellen, méghozzá 0-2-re. Emellett, Neymarék a héten Isztambulban a Bajnokok Ligájában is játszottak és kiharcoltak egy 1-0-ás győzelmet a Galatasaray ellen, ami fizikailag nyomot hagyhat szombati játékukon.
Azt is meg kell viszont említeni, hogy a Reims eddig sosem győzte le a PSG-t, egyetlen egy alkalommal sikerült egy 0-0-ás döntetlent kihozniuk a fővárosiak ellen, és azt is 2015-ben és saját otthonukban.

Érdekes helyzet alakult ki a Bundesligában is, ahol a hetedik forduló előtt a második helyezettől a hatodikig mind 13 ponttal várják újabb bajnokijukat. A Bayern München egy pont előnnyel áll a német bajnokság élén.

Kiemelt események

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.03. (10:15).