A háromszoros Grand Slam-győztes játékos és a híres edző, Torben Beltz harmadjára döntöttek úgy, hogy együtt fognak dolgozni.

Angelique Kerber és Torben Beltz (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

Angelique Kerber nem akar lassítani, legalábbis erre enged következtetni az a döntése, hogy harmadjára(!) is ahhoz az edzőhöz fordul, akivel első két Grand Slam-győzelmét szerezte (Australian Open és US Open) és világelsőként zárta a 2016-s évet. Attól még, hogy a 32 éves német játékosnak nagy tervei lehetnek, úgy látszik, hogy a bukmékerek nem hatódtak meg. A következő Grand Slam-tornák megnyerésére ajánlott oddsok szerint, a világranglista immár 21. helyére visszaesett játékos esélyei nem túl fényesek.

Már-már arra is lehetne gondolni, hogy Kerbernek ez a választása a múltban való kapaszkodása, de ne kiabáljuk el magunkat előre. Az meg kell hagyni, hogy jól ismerik már egymást, mivel az első együttműködésük 2003 és 2013, a második pedig 2014 és 2017 között zajlott. Az tény, hogy Wim Fissette kivételével (akivel harmadik Grand Slam-tornáját, a Wimbledont nyerte 2018-ban) más edzőkkel messze nem volt ugyanolyan eredményes.


Fogadj itt teniszre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.07.29. (09:38).