Az idény első Grand Slam-tornájának előrehaladásával egyre izgalmasabbak az események. A nagy téttel rendelkező összecsapások a világ legjobb teniszezői között a látványosság garanciája.

Andy Murray már búcsúzott is az első körben, de annak ellenére, hogy bár magában a tény meglepő, a körülmények amely során történt ez, egyáltalán nem azok. A deréksérülése komolyabb mint a világ hitte, és meglehet, hogy a britnek ez volt utolsó szereplése Grand Slam-tornán. A rajongói azért ne csüggedjenek, mert még semmi sem teljesen biztos ez ügyben. A két versenyszám nagy esélyesei, Serena Williams és Novak Djokovic eddig magabiztosan meneteltek.

A focirajongók a Copa Del Rey érdekes meccseit követhetik ezen a héten. A spanyol főváros két nagy csapata, a Real és az Atletico is szerepelni fognak. A hétvégén pedig Európa belső bajnokságainak meccseire kerül sor, amelyek fő csemegéje a szombati Real Madrid - Sevilla összecsapás.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.01.17. (07:32).