Rossz hírek érkeztek péntek délután a bet365 tájáról. A világ egyik legnagyobb fogadóirodája lehúzza a rolót a Magyarországon élő játékosok előtt.

Hogy a döntés mennyire lesz átmeneti, erről nincs információnk, a játékosoknak kiküldött tájékoztatásukban azt írták, hogy hamarosan (napokon belül) felfüggesztik a szolgáltatásaikat a magyar fogadók kárára.

A tájékoztató gyorsan elterjedt a sportfogadó közösségekben, és így mutat:

bet365 exit hu

Mikortól zárják be a bet365 számlákat?

  • november 20. (hétfő): a meglévő játékosok eddig játszhatnak náluk
  • december 4. (hétfő): a számlák végső zárolása

A bet365 a világ szerencsejáték iparának egyik legjelentősebb szereplője, milliók veszik igénybe szolgáltatásait, és a magyar játékosok is nagyon kedvelik/kedvelték. A brit eredetű vállalkozás EU-s tagállamban (Málta) szerzett engedéllyel is rendelkezik, és a szolgáltatások szabad áramlásának elvei alapján Magyarországon is működött.

2023 január 1-től úgynevezett liberalizálttá vált a magyar szerencsejáték piac, azóta viszont tudomásunk szerint egyetlen egy külföldi cég sem folyamodott engedélyhez. 

Az idei év júliusában történt bankkártyás tiltások negatívan érintették a magyar játékosokat.

Mi bizakodóan állunk a dolgokhoz, és reménykedünk, hogy eljön majd az az idő, amikor újra igénybe vehetik a Magyarországon élők a bet365 remek szolgáltatásait.

Hogyan igényeld a bet365 számlán levő pénzed?

A játékosoknak kiküldött tájékoztatásuk alapján december 4-ig a Magyarországon élők be tudnak lépni számlájukra, és kikérhetik a bent levő egyenleget, ez a dátum után viszont fel kell venni velük a kapcsolatot.

Ha bármilyen kérdésetek van az üggyel kapcsolatosan a bet365 fórumunk rendelkezésetekre áll.

Megbízható irodákat keresel? Mi az alábbiakat ajánljuk:

Unibet Betfair

EXKLUZÍV UNIBETES AJÁNLATUNK: 10.000 Ft INGYENES FOGADÁS!
Regisztrálj általunk az Unibetre, töltsd fel a számlád, és az akár 20.000 Ft értékű befizetési bónusz illetve a 60 ingyenes pörgetés mellett egy 10.000 Ft értékű ingyens fogadásban is részesülsz! Mindezt akkor, ha általunk regisztrálsz. REGISZTRÁCIÓ
Részvételi feltételek