Jaqueline Cristian és Gabriela Ruse annak a román Fed Kupa válogatottnak a páros csapatát alkották februárban, amely Oroszországgal csapott össze. Ezúttal a két 22 éves játékos egymás ellen játszik egyéniben az erdélyi torna elődöntőjében.

Egy kis nemzeti bajnokságnak mondható versenyre gyűlt össze néhány játékos, amelynek győztese egy vegyes páros mérkőzésen vehet részt Simona Halep, Horia Tecau és Marius Copil társaságában. Az első elődöntőben Irina Begu és Irina Bara csap össze, de a fentebb említett játékosoknak mérkőzése izgalmasabbnak ígérkezik.

A magas és csinos Jaqueline (WTA 162.) enyhén esélyesebb és tudni kell róla, hogy egy roppant támadó játékstílus kedvelője, akinek sikerült idén legyőznie a világranglista 40. helyén álló Veronika Kudermetóvát is. Az orosz játékos elleni bravúrja után ITF-tornát nyert, majd a Lyonban zajló WTA-tornán közel volt, hogy megverje az Australian Open idei győztesét, Sofia Kenin-t, akit három szoros játszma lejátszására kényszerített. A kolozsvári tornán első meccsét elveszítette Miriam Bulgaru ellen, de sikerült szetthátrányból legyőznie a nála sokkal rutinosabb Irina Begu-t egy kiélezett harc után és ezzel elődöntőbe jutnia. Gabriela Ruse (WTA 176.) mindkét eddigi meccsét megnyerte, legyőzöttei Georgia Craciun és Irina Bara voltak. 

július 04., szombat

Játék hendikeppel Cristian, J A -1.5 @ 2.28
Játék hendikeppel Ruse, Elena Gabriela +1.5 @ 1.57
Játékok száma Alatt 19.5 @ 1.68
Játékok száma Felett 19.5 @ 2.10

Játék hendikeppel Begu, Irina-Camelia -3.5 @ 1.94
Játék hendikeppel Bara, Irina Maria +3.5 @ 1.79
Játékok száma Alatt 18.5 @ 1.84
Játékok száma Felett 18.5 @ 1.89


Fogadj itt az elődöntőkre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.07.04. (12:30).