Két hullámvölgyben lévő játékos, Anastasia Potapova és Ann Li első egymás elleni mérkőzésükből próbálunk profitot termelni az erdélyi esemény második játéknapján.

Anastasia Potapova (Fotó: Maksim Konstantinov/Shutterstock.com)

Potapova (WTA 48.) 2016-ban junior Wimbledon-bajnok volt, mégis első WTA bajnoki címét salakon szerezte Isztambulban idén áprilisban. Ezért nem is annyira meglepő, hogy a füves idény után szintén a szemcsés borítást választotta. Elért még egy döntőt Prágában, illetve két elődöntőt Hamburgban és Lausanne-ban, viszont amint augusztusban visszatért a kemény borításra, egy tornán sem tudott két meccset nyerni. Li (WTA 65.) nála még gyengébben teljesített, ugyanis ő legutóbb márciusban Miamiban sikerül két meccsgyőzelmet összekötnie egy tornán. Azt viszont tudni kell, hogy Ann egyetlen WTA bajnoki címét a tavaly kemény játékfelületen nyerte Tenerifében.

A bukmékerek oddsai az inkább salakon jobban teljesítő Anastasiát mutatják esélyesebbnek, ami talán azzal is magyarázható, hogy ő nincs éppen olyan régen az eredménytelenség gödrében és idén több meccset nyert a kemény borításokon is ellenfelénél. Potapova mérlege 14/14, Lié pedig 8/10.

október 11., kedd

Tipp Játék hendikeppel Potapova, Anastasia -3.5 @ 1.94

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.10.11., 07:13.