Még pár baki, és végleg oda lesz a Las Palmas egyenes feljutási esélye.

Nehéz időszakon megy keresztül a Las Palmas együttese, amely a legutóbbi öt bajnoki meccsén megszerezhető tizenöt pontból csak hatot tudott bezsebelni. Ha egy középmezőnyben sertepertélő csapatról lenne szó, akkor ezzel semmi gond nem lenne, de itt egy feljutásért küzdő gárdáról beszélünk, amely ahelyett hogy botladozna, vígan vezethetné a másodosztályú bajnokságot.

Persze veszve még mindig nincs semmi, hiszen az is megtörténhet, hogy a Sporting Gijon ellen érkezik egy sziporkázós győzelem, ami vasárnap este újra a helyes irányba fordítaná a sárga-kékeket. 

március 26., vasárnap

Las Palmas - Sporting Gijon Stream

A vasárnap esti Las Palmas - Sporting Gijon találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!