Időnként előfordult, hogy a Rossoneri pont nélkül tért haza római útjáról, de többségében nem ez a jellemző.

Volt egy-két izgalmas párharc hétvégén a Serie A 19. fordulójában, amely még mindig nem ért véget, mivel még hátravan a kedd est Lazio - AC Milan ütközet.

Az esélyek némileg a címvédő milánói gárda mellett szólnak, ami leginkább a tabellán elfoglalt helyezésének tudható be. Ugyanakkor számolni lehet azzal, hogy a fővárosiak motiváltságát erősítheti, hogy a két csapat közötti négy pont különbség villámgyorsan el tud kopni. Erre tehetnek kezdeményezés kedd este a sasok, amihez a vendégek - minden bizonnyal - nem fognak tétlenkedve asszisztálni. Fogadás előtt érdemes lehet belekukkantani az elkészült Lazio - Milan tippajánlóba is.

január 24., kedd

Lazio - AC Milan Stream

A kedd esti Lazio - AC Milan találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem számos egyéb mérkőzést, pl. az Ausztrál Open találkozóit.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-20, 07:00

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: Naypong Studio/Shutterstock