Örömfoci lesz vagy dögunalom.

Utolsó mérkőzését játssza hazai közönség előtt az SS Lazio együttese, amely vasárnap este az élvonaltól búcsúzó Cremonese csapatát fogadja.

A sasok teljes nyugalomban készülhetnek a találkozóra, hiszen az már teljesen biztos, hogy Bajnokok Ligája indulást érő helyen végez a csapat. Ami még kérdéses, az az, hogy a szezon végén a dobogó második vagy harmadik foka lesz-e a végállomás.

Tippek, vélemények?

A 37. forduló vasárnapi programja:

május 28., vasárnap

Lazio - Cremonese Stream

A vasárnap esti Lazio - Cremonese találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Felipe Anderson (Fotó: Marco Iacobucci Epp/Shutterstock.com)