Még az is lehet, hogy kicsúszik az első négyből a római egylet.

A római Olimpiai Stadionban, a Lazio - Lecce összecsapással rajtol el péntek este az olasz élvonal 35. fordulója.

Négy körrel a bajnokság vége előtt még egyik csapat sem ért révbe, ugyanis a fővárosi csapatnak még egyáltalán nem biztos a BL-indulás, és a vendégek sem léptek még el megnyugtató távolságra a kiesőzónától. Ebből ki is derült, hogy a pénteki meccsen mindkét félnek anyait-apait ki kell adnia magából a pontokért, mivel néhány pislantás és hess, szertefoszlanak az álmok.

Tippek, vélemények?

A pénteki és szombati program:

május 12., péntek

május 13., szombat

Lazio - Lecce Stream

A péntek esti Lazio - Lecce találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!