Szinte mindig van gól a két csapat meccsén Leverkusenben.

A német Bundesliga 17. fordulójának szerdai játéknapján a Leverkusen hazai pályán fogadja a Vfl Bochum csapatát.

Kiváló hangulat lehet mostanában a gyógyszergyáriak öltözőjében, ami annak köszönhető, hogy az együttes zsinórban négy meccses győzelmi sorozatot épített fel. A szerdai folytatásban is minden adott ahhoz, hogy ez a szám tovább nőjön, főleg hogy hazai pályán játszik a gárda. 

A Bochum játékosainál sem a formahanyatlás mostanában a téma, hiszen elmúlt három fordulóban kilenc pontot sikerült gyűjteni, mely eredményeként elhagyták a kiesőzónát. 

január 25., szerda

Leverkusen - Vfl Bochum Stream

A szerda esti Leverkusen - Vfl Bochum találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem számos egyéb mérkőzést, pl. az Ausztrál Open találkozóit.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-24, 05:30

  Fogadj és nézd élőben!