Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezünk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. Az áprilisi hónap legjobb pillanatait már összegyűjtöttük, de ha lemaradtál volna róla, továbbra is vethetsz egy-két pillantást az adott cikkben felsorolt legnagyobb nyertes tippekre.

Amint azt már említettük, minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk majd elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Elemezzük tehát Május legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - a májusi hónap 5 legnagyobb nyertes tippje

A májusi hónap is tartogatott izgalmakat ami a legnagyobb fogásokat illeti, a legsikeresebb tippek nagy része a kézilabda és a foci területéről kerültek ki, viszont ebben a hónapban a legnagyobb szorzók terén a kézilabda tippek vitték a pálmát mennyiség szempontjából. A kiemelkedő fogadások között leginkább a Teljes játékidő, a Pontos eredmény meghatározása és a Gólok számának a megtippelése domináltak

A legnagyobb nyertes tippet ebben a hónapban Assassin hozta össze, amikor 18.00-ás szorzón az angol Premier League keretén belül a Brentford - Fulham meccs alkalmával a gólok számára tippelt. Úgy gondolta ezen a mérkőzésen nem számíthatunk gólokra (Alatt 0.5), amit a 0-0-ás végeredmény szépen igazolt is. Gratulálunk a remek ráérzéshez!

Assassin - Brentford

Littlebylittle2 se volt rest, hiszen a második helyen szerepel, 11.00-ás szorzóval. Ő is maradt a focinál és a svéd Allsvenskan keretén belül tippelt a BK Häcken - Malmö FF mérkőzésre, mégpedig Pontos eredményre (2-2). Élelmes ötlet volt, gratulálunk!

Littlebylittle2 - BK Hacken

A harmadik helyen zsobak található, aki 10.00-ás oddson tippelt az HC Erlangen - Melsungen MT kézilabda összecsapásra (német Bundesliga), mégpedig a Teljes játékidő eredményére, ahol Döntetlenre esett a választása. A német liga kézilabdázói 31-31 végeredményt hoztak össze, és csak gratulálni tudunk a remek tipphez!

zsobak - HC Erlangen

A negyedik helyen három személy is osztozik! dreader1Salvio és kispeco mindhárman 8.50-es szorzón fogadtak más-más eseményre kézilabda és foci területeken. dreader 1 a francia LNH Starligue egyik mérkőzésén, a US Créteil Handball - Limoges Handball 87 összecsapáson Teljes játékidőre tippelt, Döntetlen végeredményt várva. Ez így is lett, hiszen a két csapat egymás ellen 32-32 pontszámmal fejezte be a játékot. Salvio is a kézilabda világa felé irányította figyelmét, viszont ő maradt a magyar NB I-es csapatoknál, ugyancsak Teljes játékidőre és Döntetlenre tippelve a Komlói BSK-Fűtőerőmű - SBS Eger Eszterházy meccs esetében, ahol 27-27-es végeredmény született. kispeco nem folytatta ezt a szerencsés kézilabda sorozatot, neki foci terén jött be a gondolatmenete, amikor a Girona - Granada összecsapás alkalmával a Gólok számát tippelte meg (Felett 6.5) és a 7-0-ás végeredmény igazolta is a számításait. Csak ilyen ráérzést kívánunk továbbra is mindhármuknak!

dreader1 - US Creteil
Salvio - Komlói Sport KC
kispeco - Girona

Az ötödik helyen zami2 tartózkodik, aki 8.00-ás oddson tippelt a Cesson Rennes MHB - US Créteil Handball, francia LNH Srarligue kézilabda összecsapásra. A negyedik helyezett dreader1-hez hasonlatosan, ő is úgy gondolta, hogy Döntetlen lesz várható a teljes játékidő végén (32-32). Mit is mondhatnánk, ez is remek tipp volt!

zami2 - OC Cesson

Májusi játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez májusban sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük zsobak, szumi0411, ROYSZ74, sunik29, junglefever, naaf, pato10kiki, Salvio, Talpas, todika.

Név Játék
zsobak 105. SPF Race to 10
zsobak 106. SPF Race to 10
zsobak SPF Liga - 2024 május
zsobak SPF Kupa - 2024 május
szumi0411 SPF Totó - Május 11.-12.
szumi0411 SPF Maradj Talpon Tippjáték - 261.
szumi0411 SPF Liga - 2024 május
szumi0411 Tippjáték - Május 2024
ROYSZ74 105. SPF Race to 10
ROYSZ74 SPF Totó - Május 25.-26.
ROYSZ74 SPF Liga - 2024 május
sunik29 SPF Liga - 2024 május
sunik29 Tippjáték - Május 2024
junglefever Tippjáték - Május 2024
naaf 106. SPF Race to 10
pato10kiki Mérkőzéstipp: Borussia Dortmund - Real Madrid.
Salvio SPF Kupa - 2024 május
Talpas Tippjáték - Május 2024
todika SPF Maradj Talpon Tippjáték - 262.

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével.

Júniusi ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!

Borítókép: Fotó: GorSo/Shutterstock