Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezünk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. A februári hónap legjobb pillanatait már összegyűjtöttük, de ha lemaradtál volna róla, továbbra is vethetsz egy-két pillantást az adott cikkben felsorolt legnagyobb nyertes tippekre.

Amint azt már említettük, minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk majd elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Elemezzük tehát Március legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - a márciusi hónap 5 legnagyobb nyertes tippje

A márciusi hónap is tartogatott izgalmakat ami a legnagyobb fogásokat illeti, a legsikeresebb tippek nagy része a foci és kosárlabda területéről kerültek ki, míg a kiemelkedő fogások között leginkább a Teljes játékidő, Félidő/Teljes játékidő, a Pontos eredmény meghatározása és a Gólok számának a megtippelése domináltak.

A legnagyobb nyertes tippet ebben a hónapban Giggs hozta össze, aki 19.00-ás szorzón tippelt az ABA Liga FMP Beograd - Buducnost Podgorica kosárlabda összecsapásra. A meccsen a Félidő eredményét határozta meg (Döntetlen), ami be is következett, majd egyébként az FMP Beograd győzött (84-76). Gratulálunk a remek ráérzéshez!

Giggs - FMP Beograd

A második helyen kispeco szerepel, 18.00-ás szorzóval. Ő a román Liga 1 területén próbálkozott, így az AFC UTA Arad - SC FC Voluntari labdarúgó mérkőzésen arra tippelt, hogy Mindkét csapat gólt szerez mindkét félidőben. Ez volt ám a remek ötlet, minden elismerésünk!

kispeco - AFC UTA Arad

A harmadik helyen ketten is osztoznak, Talpas és Nezocsa mindketten 16.00-ás oddson tippeltek eseményekre a foci világából. Talpas a Bajnokok Ligája keretén belül tippelt az FC Barcelona - Napoli mérkőzésre, mégpedig az első félidő pontos eredményére (2-1). Nezocsa a hazai események felé irányította a figyelmét, egész pontosan a Zalaegerszegi TE - Diósgyőri VTK NB1-es összecsapásra, ahol a Zalaegerszegi TE által szerzett összes gólt tippelte meg helyesen (Felett 3.5). Mindkettő élelmes ötlet volt, gratulálunk!

Talpas - FC Barcelona
Nezocsa - Zalaegerszegi TE

A negyedik helyen is két név szerepel, tikoalesi és Vezér666 egyaránt 11.00-ás szorzón tippeltek foci illetve kosárlabda eseményekre. tikoalesi egy görög kupa meccsen (Aris Thessaloniki - Panetolikos Agrinio) tippelte meg, hogy 0-0 lesz a pontos eredmény, míg Vezér666 az Atlanta Hawks - Boston Celtics NBA-es kosárlabda összecsapáson tippelt arra, hogy hazai győzelem lesz, hosszabbítással. Gratulálunk mindkettőjüknek a remek ráérzéshez!

tikoalesi - Aris Thessaloniki
Vezér666 - Atlanta Hawks

Végül, de nem utolsó sorban az ötödik helyen tikoalesi neve újra megjelenik, hiszen 8.00-ás oddson is tippelt egy német Bundesliga meccsre, mégpedig a Darmstadt 98 - Bayern München összecsapásra. Úgy gondolta gólzápor lesz várható a mérkőzésen (Felett 6.5), ami be is következett, hiszen a végeredmény 2-5 lett. Mit is mondhatnánk, ez is remek tipp volt!

tikoalesi - Darmstadt

Márciusi játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez márciusban sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük hajnalmaya96, zsiraf111, JohnnyFirpo, Lampard77, Assassin, lala307, Salvio.

Név Játék
hajnalmaya96 101. SPF Race to 10
zsiraf111 Tippjáték - Március 2024
JohnnyFirpo SPF Maradj Talpon Tippjáték - 256.
JohnnyFirpo Tippjáték - Március 2024
Lampard77 SPF Liga - 2024 március
Lampard77 Tippjáték - Március 2024
Lampard77 SPF Kupa - 2024 március
Assassin SPF Maradj Talpon Tippjáték - 257.
lala307 SPF Liga - 2024 március
Salvio Tippjáték - Március 2024

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével.

Áprilisi ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!

Borítókép: Fotó: GorSo/Shutterstock