A hétközi fordulón a Manchester United hazai pályán két gólos győzelmet aratott a Tottenham ellen, a mérkőzés utáni hírek viszont nem az ördögök sikeréről zengtek.

A téma újra a portugál zseni, Cristiano Ronaldo volt, aki miután visszautasította a játékot, még a 90. perc előtt elhagyta a pályát. A Manchester United edzője sajtótájékoztatón közölte, hogy ez már a második alkalom, hogy a luzitán visszautasítja a becserélését. Most viszont a cselekedete nem maradt büntetés nélkül, ugyanis Erik ten Hag nem nevezte a szombati Chelsea elleni mérkőzésre.

Újra felmerül a kérdés, hogy az ismétlődő viselkedések után, meg akár a mostani büntetés milyen hatással lesz a Ronaldo jövőjére tekintően. Meddig lehet ezt még így folytatni?

Nyáron külön podcastben foglalkoztunk a játékossal, melyet itt találtok:

A fogadóirodák egyelőre óvatosan bánnak a témával, így például az Unibet nem igazán hisz abban, hogy Cristiano akár már most télen távozna. Arra, hogy a Manchester United játékosa lesz jövő év február 1-jén is 1.40-es szorzót ajánl, aki viszont arra helyezne egy kis aprót, hogy visszatér régi klubjához, a Sporting Lisszabonhoz, az 3.00-ás szorzón teheti meg mindezt. Íme az aktuális ajánlat:

Te mit gondolsz? Hogyan fog cselekedni Kriszti?