Az Ausztrál Open második fordulójában az orosz játékos ellenfele Rebecca Peterson, a spanyol játékosé pedig Matthew Ebden lesz.

Amennyiben az ötszörös Grand Slam-bajnok 2-1-s szettarányban győzi le svéd ellenfelét, a nyereményed egy helyes tipp esetén 5.00-s szorzóval számolják ki. Sharapova első fordulós 6-0, 6-0-s sikere és teljesítménye az elég ismeretlen Harriet Dart ellen, elégedett mosolyt csalt a rajongók arcára, de kevesen várnak ugyanilyen sima folytatásra. Peterson előző meccsén a tehetséges, de annál kiszámíthatatlanabb Sorana Cirsteat búcsúztatta könnyed két játszmában.

  • Sharapova 2-1-re győz Peterson ellen: 5.00

Nadal második fordulós meccsére két megnövelt szorzó vár. Ha Nadal 6-2-re, vagy 6-3-ra nyeri az első játszmát Ebden ellen, akkor helyes téted háromszorosát nyerheted. Nadalnak szokása, hogy a rangos tornák első köreiben kategorikus előnnyel nyerje a játszmákat, ezért van valószínűség a helyzetképre.

A második megnövelt szorzó Nadal 3-1-s győzelmét illeti és 4.33-s az értéke . Ebden az eddigi két egymás elleni meccsükön nem sikerült szettet nyernie Rafa ellen, de a tavaly a hurlinghami tornán 7-6, 7-5-re tudott csak győzni a spanyol. Elképzelhető, hogy az ausztrál a hazai közönség előtt kissé inspiráltabb lesz, még akkor is ha a nagy meglepetést szinte mindenki kizárja.

  • Nadal az első szettet 6-2-re vagy 6-3-ra nyeri: 3.00
  • Nadal 3-1-re győz Ebden ellen: 4.33

Fogadj megnövelt szorzókkal!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az William Hill fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.01.16. (07:30).